Pazar Kaymakamı Aslan Mülki İdari Amirlerine hitap etti.

Rize'de görev yapan Mülki İdare Amirleri ile eşleri, '10 Ocak İdareciler Günü' nedeniyle, Vali Ersin Yazıcı ve eşleri Hanife Yazıcı'nın ev sahipliğinde Pazar’da bir araya geldi.

YÖREDEN HABER 11.01.2016 07:25:36 151 2
Pazar Kaymakamı Aslan  Mülki İdari Amirlerine hitap etti.

Programda Mülki İdare Amirleri adına konuşan Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Vali Yazıcı ile eşleri Hanife Yazıcı'nın, kendilerini ve eşlerini yemekte bir araya getirmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Mülki İdare Amiri olarak görev yapmaktan büyük bir onur duyduğunu belirten Kaymakam Aslan, meslektaşlarıyla beraber Rize için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

DEVLETİMİZİN ÖNEMLİ BİR YAPI TAŞIDIR
İdareciler Günü'nün, mülki idarede çalışanların bilgi ve deneyimlerini paylaştığı, başarılarını paylaştığı önemli bir gün olduğunu söyleyen Kaymakam Aslan,'Ülkesine ve insanlarına hizmet etme vazife bilinci ile çalışan Mülki İdare Amirleri, devletimizin önemli bir yapı taşıdır. Bütün arkadaşlarımız yüksek moral ve motivasyonla, gayretle ve şevkle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarına devam edeceklerdir. Bütün idareci arkadaşlarımın İdareciler Günü'nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum' dedi

Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ile eşlerinin de hazır bulunduğu yemekte duygularını ifade eden Vali Ersin Yazıcı ise, 'Değerli Meslektaşlarım' diye hitap ettiği Mülki İdare Amirleri'nin '10 Ocak İdareciler Günü'nü kutlayarak, bu vesileyle düzenlenen yemekte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MÜLKİ İDARE CAMİASI VATANDAŞA HİZMET İÇİN VARDIR
Mülki idare amirlerinin zor ve gecesi-gündüzü olmayan ancak onurlu bir mesleği ifa ettiklerini belirten Vali Yazıcı, 'Devletin vatandaşlarımızın yanında olduğunu en iyi şekilde gösteren arkadaşlarımızsınız. Devleti temsil eden idarecilerimiz, devlet ile vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirme görevini üstlenmişlerdir. Mülki İdare camiası vatandaşa hizmet için vardır ve tüm idareciler görevlerini büyük bir özveri ile yerine getirirler. Mensubu olmaktan gurur duyduğum idarecilik mesleğinin bu mutlu gününde, bütün idareci arkadaşlarımın İdareciler Günü'nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyor, bu mesleğe emeği geçmiş büyüklerimizi ve şehitlerimizi saygıyla anıyorum' diye konuştu.
Haber: Metehan Gedik 

Anahtar Kelimeler:
pazarlı
11.01.2016 07:44:19
tebrikler sayın kaymakamım

ali
11.01.2016 07:45:18
pazar kaymakamımızın böyle bir ortamda hitap etmesi elbette güzel.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI