Pazar Kaymakamı Aslan Boğazlı ve Dernek köyünde ve Sanayi Sitesinde inceleme yaptı.

Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN ilçemiz Boğazlı ve Dernek köylerinde incelemelerde bulundu. Ardından Küçük Sanayi Sitesini ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 18.02.2016 10:23:55 38 0
Pazar Kaymakamı Aslan Boğazlı ve Dernek köyünde ve Sanayi Sitesinde inceleme yaptı.
Aslan’a Kaymakam Refiki İbrahim GÜLTEKİN, İl Genel Meclisi Üyeleri Rasim Çorbacı, Leyla VEYİSOĞLU, Osman Nuri HASÇELİK, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ömer HOCAOĞLU ve köy muhtarı eşlik etti.
Yol genişletme ve duvar çalışmalarını yerinde inceleyen Aslan ve beraberindekiler köy muhtarları ve vatandaşlar ile sohbet etti.
Aslan ve beraberindekiler daha sonra bodasarı mevkiinde yapılmakta olan Pazar Küçük Sanayi Sitesi inşaatını ziyaret ederek Şantiye şefinden bilgiler aldılar.
Aslan burada yaptığı açıklamada “ ilçemiz Pazar’ın çok önemli bir eksiğinin giderildiğini görmek mutluluk verici, ilçemizde sanayi sitesi bulunmaması nedeniyle onarım ve imalatla uğraşan esnafımız dağınık, derli toplu olmayan koşullarda hizmet vermeye çalışmaktaydı. Muhtemelen sonbahar aylarında tamamlanmış olacak ve 120 dükkândan oluşan sanayi sitemiz, çalışma koşullarını daha elverişli hale getirirken, ilçemiz ekonomisinin de canlanmasına vesile olacağını düşünüyorum. Şantiyeyi gezerken, dükkânların planlamalarının tüm ihtiyaçları giderecek şekilde ve pek çok yerde kurulu bulunan sanayi sitelerinde ki fiziki eksikliklerden örnek alarak yapılması, ilçemiz sanayi sitesinin daha farklı iş kollarından da talep görmesine fırsat vereceğini düşünüyorum. İlçemiz için yıllarca süren bir rüya olan sanayi sitesinin imalatında sona gelinmesine vesile olan Başkan Rasim Çorbacı’yı ve yönetimini kutlamak istiyorum'. dedi. 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI