Pazar Kaymakamı Akın’a hayırlı olsun ziyareti

Pazar Kaymakamlığı görevine 21 Eylül 2021 Salı günü başlayan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Mustafa Akın’a ziyaretler devam ediyor.

YÖREDEN HABER 22.09.2021 18:36:50 46 0
Pazar Kaymakamı Akın’a hayırlı olsun ziyareti

Pazar Kaymakamlığı görevine 21 Eylül 2021 Salı günü başlayan Şanlıurfa Vali Yardımcısı Mustafa Akın’a ziyaretler devam ediyor.

20.08.2021 tarihli ve 31574 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Pazar Kaymakamlığına atanan Mustafa Akın, ilçedeki görevine başladı.

Kaymakama ilk ziyaret Pazar ilçesinde görev yapan Kaçkar53.com haber sitesi sahibi Basın Mensubu Abdullah Uzun’dan geldi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Kaçkar53.com haber sitesi sahibi Abdullah Uzun, Pazar ilçesindeki yerel basın ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Pazar ilçesinin tarihi yerleri ile ilgili hazırlanan broşürü vererek yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Akın, Pazar ilçesinde dün itibarıyla göreve başladık. “Tarihi çok eskilere uzanan Pazar ilçemize görevde bulunduğum sürece birlikte güzel hizmetler yapacağıma inanıyorum. Nazik ziyaretinizden dolayı da teşekkür ederim” dedi.

GÖRME ENGELLİ RAMAZAN’DAN ZİYARET

Pazar ilçesinin sevilen simalarından görme engelli Ramazan Dursun, Pazar Kaymakamı Mustafa Akın’ı makamında ziyaret ederek, engelli vatandaşların ilçede ihtiyacı olan sorunlarını dile getirdi.

Kaymakam Akın, göreve yeni başladığını belirterek, İlgili birimlerden dile getirdiğiniz konularda bilgiler alarak yardımcı olacağım” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI