Pazar ilçesinde Pazaryerleri denetlendi

Rize-Pazar'da İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge doğrultusunda Covid-19 tedbirleri kapsamında Pazar ilçesinde denetim yapıldı.

YÖREDEN HABER 10.09.2020 17:40:50 45 0
Pazar ilçesinde Pazaryerleri denetlendi

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge doğrultusunda Covid-19 tedbirleri kapsamında ilçemizde denetim yapıldı.

'Sağlık İçin Hepimiz İçin' mottosu ile her bir iş kolu ya da mekânın uzmanlık bilgisi göz önünde bulundurularak oluşturulan ekiplerce yapılan denetimlerde vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu lokantalar, cafeler, kuaförler, pazar yerleri, çay ocakları vb. işyerlerinde tedbirlere ve kurallara uyulup uyulmadığı kontrol edildi.

Pazar Kaymakamı Ayhan TERZİ, İlçe Emniyet Müdürü Mesut DEMİRDAŞ, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Abdulvahap KINIŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK ve İlçe Tarım Müdür Vekili Fatma YAŞAR ile birlikte 10 Mart caddesi üzerinde bulunan işyerlerinde ve pazar yerinde incelemelerde bulunan KaymakamTERZİ, vatandaşlarımızı sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymaları konusunda uyardı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı