Pazar İlçe Emniyet Müdürü Kaptan’dan Başkan Basa’ya ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yıl dönümü dolayısıyla Pazar İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan ve beraberindeki Polislerle bir dizi ziyaretlerde bulundu.

YÖREDEN HABER 7.04.2016 11:14:10 151 0
Pazar İlçe Emniyet Müdürü Kaptan’dan Başkan Basa’ya ziyaret
Bu kapsamda Pazar İlçe Emniyet Müdürü Göngör Kaptan ve beraberindekiler Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ettiler.
İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan’ın çiçek takdimi ile başlayan ziyaret sohbetle devam etti.
İlçe Emniyet Müdürü Kaptan, “Belediye Başkanımız Dr. Ahmet Basa’yı Emniyet Teşkilatımızın kuruluş Yıldönümünde ziyaret ettik. Belediye Başkanımız teşkilatımıza her zaman desteklerini esirgemeyerek bizlerin yanında olmuşlardır, kendilerine teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Basa’ da “Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 171. Kuruluş yıldönümü, Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren Polis Teşkilatımız bugün sahip olduğu araç-gereç, fiziki imkânlar ve eğitimli personeli ile mutlu birey, huzurlu toplum vizyonu ile çalışmalarına devam etmektedir.
 Vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliğini temin etmek amacıyla kurulan Polis Teşkilatımız, kamu düzeninin sağlanması huzur ve barış ortamının devamı için, üstün görev anlayışı içinde cansiperane gayretlerini sürdürmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatımızın Günü'nü kutluyor, görevi başında şehit düşen güvenlik mensuplarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize ve görevleri başında olan Emniyet Teşkilatı personeline sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI