Pazar Hür Muhtarlar Derneğinden Belediye Başkanı Basa’ya ziyaret

Pazar İlçesinde Muhtarlar Derneğinden ayrılarak HÜR MUHTARLAR DERNEĞİ adı altında birleşen muhtarlar Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ettiler.

YÖREDEN HABER 18.09.2014 15:35:36 39 0
Pazar Hür Muhtarlar Derneğinden Belediye Başkanı Basa’ya ziyaret

PAZAR-Yeni Derneklerini kurduktan sonra Kamu Kurum ve Kuruluşları ziyaret eden Pazar Hür Muhtarlar Derneği Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ettiler. Nezaket ziyaretinde bulunan Dernek başkanı ve üyeleri Başkan Basa ile istişarelerde bulundular. Dernek Başkanı Dursun Biber “Dernek kurulduktan sonra Kamu Kurum ve Kuruluşları ile ziyaretlerimiz kapsamında bu kez Pazar Belediye Başkanımız Dr.Ahmet Basa’yı ziyaret ettik. Pazar ilçesi köylerinde yaşayan vatandaşlarımızın birçoğu ilçe merkezine taşınmış durumdadır. O yüzden Pazar Belediyesi her ne kadar Mahallelere hizmet yapmakla mükellef ise de köyler ile bağlantısı olması nedeniyle bir yönüyle de bizlere hizmet etmektedir. Biz Köy Muhtarları olarak Pazar Belediyesine her türlü maddi ve manevi desteği vermek için hazırız” dedi.
Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa “ Pazar Belediyesi olarak İlçe nüfusunun artırılıp İller Bankasından alınan gelirlerin çoğalmasına yardımcı olmanız açısından siz muhtarlarımızın katkısının önemi büyüktür. O yüzden Köylerde ikamet eden vatandaşlarımızın ve özellikle Hamidiye ve Toki civarında bulunan köylerimizde ikamet edip Pazar İlçesinde yaşamak zorunda kalan bazı vatandaşlarımızın, Şehir Merkezine taşınması hatta bu köylerimizin vatandaşlarının talepleri olduğunda Mahalle olma isteklerini bizler Belediye olarak sizlere yardımcı olmaya hazırız. Artık günümüzde Belediye olarak mahallelerimize yaptığımız hizmetler bir yönüyle de sizleri de içine almaktadır. Mahallelerimizin bittiği hudutlarda köylerimizin hudutları başlıyor. Yapılan yollar sadece mahalle halkına değil sizlere de hizmet olarak yansımaktadır. Ortak çalışma düşüncelerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 
 

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI