Pazar Hür Muhtarlar Derneği dayanışma yemeği

Rize-Pazar Hür Muhtarlar Derneği tarafından dernek binasında dayanışma yemeği düzenlendi.

YÖREDEN HABER 12.08.2014 15:10:28 29 0
Pazar Hür Muhtarlar Derneği dayanışma yemeği
Hür Muhtarlar Derneğinde Resmi Protokole verilen yemeğe Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan'ın yanı sıra Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodaman, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erhan Subaşı,Jandarma Başçavuşu Kayahan Ölmez, Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Rasim Çorbacı ile Leyla Veyisoğlu ve  muhtarlar katıldı.

Yemekte konuşma yapan Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan “Maalesef 30 Mart seçimlerinden sonra muhtarlar derneğimizde  bölünme yaşandı.Tabi demokrasilerde insanların kendi kararlarıdır bunlar.Arkadaşlar bölünerek büyümeyi tercih ettiler.

Bizim arzumuz uzun zamanda tek ve birlikte hareket etmeleridir.Bu bölünme ile Hür Muhtarlar Derneği olarak farklı bir oluşum içine girmiş oldular.Bugün dernek lokallerinde bulunuyoruz.

İlçe Protokolüne mensup olan bizleri böyle bir yemekte bir araya getirdiler.

Açılışını daha sonra yapacağımız Derneğimiz çalışanlarına ve yemeğe katılanlara  teşekkür eder, başarılar diliyorum”
dedi.

Hür Muhtarlar Derneği adına konuşma yapan Yemişlik Köyü Muhtarı Mustafa Balmuk ise “Yemeğimize katılarak bizlerle yemek yediniz ve bizi onurlandırdınız.

Hür Muhtarlar Derneği olarak burada faaliyet göstermekteyiz.Amacımız Pazar'a hizmet etmektir.Biz burayı açarken bölünmeyi asla düşünmedik.

Orada.Orada hizmeti eksik görerek ayrılarak dernek kurduk.Bundan böyle köylerimize Hür Muhtarlar Derneği çatısı altında ayrım yapmadan hizmet etmeye devam edeceğiz”
dedi.



















KAÇKAR53.COM paylaşan: ogunuzun
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI