Pazar Halk Eğitim Müdürlüğünde Fotoğrafçılık Kursu

Pazar Halk Eğitim Müdürlüğünden, Fotoğraf Sanatı Temel Eğitim Kursu.

YÖREDEN HABER 28.11.2014 13:54:12 186 0
Pazar Halk Eğitim Müdürlüğünde Fotoğrafçılık Kursu
Bölgemizin fotoğraf Sanatı eğitmenlerinden ve fotoğraf sanatçısı Emin Kanbur'un Eğitim vereceği 'Fotoğraf SanatıTemel Eğitim Kursu' 02 Aralık 2014 Salı akşamı saat 18 00 de Pazar ilçemiz Halk Eğitim Müdürlüğü binasında başlayacaktır.

Fotoğraf Sanatı eğitmeni ve Rize Fotoğraf Sanatı Derneği (RİFSAD) kurucu başkanı Emin Kanbur kaçkar53.com sitemize yaptığı açıklamada 'güzel ilçemiz Pazar'da açılan kursa fotoğraf dostlarını davet etti.

Emin Kanbur yaptığı acıklamada.

'İnsan hayatının çok önemli bir bölümü de sosyal yaşamdır, bu bölümü kontrol etmeyi başarırsak başarının ve yaşam boyu mutlu olmanın yolunu da açmış oluruz.

Sanatsal etkinlikleri ile veya Fotoğraf sanatıyla uğraşmakta bir sanat öğrenmenin yanında sanatsal bir aktivitenin de içinde olmak demektir.

Her yaşta yapılabilecek bir sanatsal faalıyet olan fotoğraf sanatı, iyi bir sosyal çevre edinmemin yanında doğa ve insan yaşamına da yakından bakmanın ve tanımanın etkili bir yoludur.

Bu etkinliklerle insan kendini ve çevresini mutlu etmenin yoluna adım atmış olmaktadır.

Çevremizdeki kültürel dokuyu,doğal güzellikleri ve diğer değerleri fotoğraflarken temel eğitim almış bir fotoğraf sanatçısı adayı olmak için iyi bir başlangıç sunan Pazar Halk Eğitim Müdürlüğümüzün açmış olduğu kursa, Pazar ilçemiz ve cevre ilçelerdeki fotoğraf dostlarını kursa davet ediyoruz.

Pazar ilçesinde ilk kez açılacak olan Kurs dönemi boyunca fotoğraf sanatı temel eğitimi yanında, bölgede yapılacak olan kültürel geziler (Foto Safariler) Slayt sunum programları ve bir çok sosyal etkinlikler ile de kurs dönemini zenginleştireceğiz.Pazar bölgesi fotoğraf sanatı dostlarıyla güzel bir kurs dönemi geçirme temennisinde bulunuyorum'dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI