Pazar Fen Lisesi’nden “Farkındalık Yaratma” buluşması

Pazar Fen Lisesi tarafından RENK projesi kapsamında köy ve mahalle muhtarları ve STK başkanlarının katılımı ile “Pazar Fen Lisesi vizyonunun” konuşulduğu “Farkındalık Yaratma” toplantısı Pazar Belediyesi Kültür Salonunda gerçekl

YÖREDEN HABER 18.01.2016 11:53:16 44 1
Pazar Fen Lisesi’nden “Farkındalık Yaratma” buluşması
Toplantıya Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Enver Ergenç, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Okul Aile Birliği üyesi Pazar Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesi Dekan yardımcısı Doç.Dr. Mustafa Akbulut, Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, STK temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda Pazar Fen Lisesi Müdürü Ahmet Yerebakan yaptığı konuşmada “  Değerli Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanı yardımcım, Sayın teşkilat başkanım, Muhtarlar Derneği başkanlarım, Sayın Milli Eğitim Müdürüm, çok değerli muhtarlarımız, değerli velilerimiz, sevgili öğrenciler Pazar Fen Lisesinin “Farkındalık Yaratma” toplantısına hoş geldiniz” dedi.  
 
Yerebakan “ 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında 90 öğrenci kaydederek Pazar’ın Eğitim ve Öğretimine yeni bir sayfa açan Pazar Fen Lisesi önemli hedeflere sahip bir Lise olarak Eğitim Öğretim hayatına başlamıştır. Bu anlamda, Rize’deki 5 Fen Lisesi içerisinde umudumuz ve kararlılığımız odur ki,3 yılda ilk 3 sıraya girme en önemli hedefimizidir. Böyle bakıldığı zaman  burada muhtarlarımızın katılımını çok önemsediğimizi, duyarlılık duymada onların katılımını, fikirlerini bu yıldız adayı çocuklarımızın köy ve mahallelerinde sokaklarda sizlerin desteğini, sizlerin motivasyonunu,sizlerin katacağı heyecanı  ve maddi ve manevi desteğini yanlarında görerek,bu güzel hedeflere çocuklarımız vasıtasıyla ulaşacağımızı kuvvetle hedef görerek gerçekleştireceğimize inancım tamdır” diyerek sözlerini tamamladı.   
 
Daha Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan yaptığı konuşmada “ Tüm Eğitim Kurumlarına desteğimizi devam ediyoruz. Bu noktada Pazar Fen Lisesine de destek veriyoruz ve sorunlarına da vakıfız. Binanın ayrı bir yerde olması, yurt sorununun halledilmesi ve Kütüphane ve toplantı salonunun düzenlenmesi ile ilgili gayretlerimiz devam ediyor. Ancak bunlardan daha önemlisi öğretmen ve öğrencilerimizin motivasyonunun yüksek tutulmasıdır. Bu noktada da gerekli katkıyı vereceğiz “ dedi.
Okul öğrencisi okuldan beklentileri ile ilgili konuşma yaptıktan sonra,Muhtarlar yaptıkları açıklamalarda desteklerinin devam ettiğini beyan ettiler.


    


KAÇKAR53.COM paylaşan: abuzun
Anahtar Kelimeler:
ayşe güneş
18.01.2016 12:45:58
neyın farkına vardınız deyunda anlıyalım ortalık fen lisesı doldu eskı düz lıseler şimdı fen lisesi oldu ne anlatıyorsunuz ralıtele bakın vitrinler hep göstermelıktır.vatandaş kendi bireysel uğraşlarıyla para dökerek eğitım almanın peşinde öğretimi hal etmenın peşınde. sız farkına olun yaptıklarınızın gerısı nhal olur

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI