Pazar Fen Lisesi ile İlçe Halk Kütüphanesi Protokol İmzaladı.

İmza törenine Pazar Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenlerinden Güllü Ülger, Funda Kalafatçı ve Emine Nur Oğurlu eşlik etti.

YÖREDEN HABER 6.04.2016 12:22:47 177 0
Pazar Fen Lisesi ile İlçe Halk Kütüphanesi Protokol İmzaladı.
Pazar Kaymakamlığının olurları ile Pazar İlçe Halk Kütüphanesi ve Pazar Fen Lisesi arasında RENK Projesi kapsamında yapacakları okuma anlatım-sunum-yazma, kitap edinme faaliyetlerini gerçekleştirmede yapılacak olan işbirliğini sağlamak üzere hazırlanan Protokol Kütüphane Müdür Vekili Abdullah Uzun ile Pazar Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenlerinden Güllü Ülger tarafından imzaladı.
 
İmza törenine Pazar Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenlerinden Güllü Ülger, Funda Kalafatçı ve Emine Nur Oğurlu eşlik etti.
 
Fen Lisesi Öğretmeni Ülger “Bu Protokol Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğine dayanılarak hazırlanmıştır. Pazar Kaymakamımız Selçuk Aslan ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda RENK Projesi kapsamında İlçemiz Fen Lisesi olarak yapacağımız Okuma, anlatım-sunum-yazma, kitap edinme faaliyetlerini gerçekleştirmede yapılacak olan işbirliği kapsamında İlçe Halk Kütüphanemizden tespit etmiş olduğumuz Kitapları Protokol imzalayarak teslim aldık.
 
Amacımız Faaliyete katılacak öğrencilerimizi tespit etmek, Yazma-Kitap edinme istatistik bilgilerini tutmak, Raporlaştırmaları yapmak, Okunan Kitapların anlatımı, yorum, özetlerini öğrencilerden istemek, toplantıları organize etmek, Ödüllendirmeleri sağlamak ve okunan kitapların iadelerini yapmaktır” dedi.
 
Müdür Vekili Abdullah Uzun “İlçe Kaymakamımız Selçuk Aslan’ın olurlarıyla Pazar Fen Lisesi ile Eğitim ve Öğretim yapan kurumlarımız ile işbirliği içinde kitap okuma projesi olan RENK’e destek vermek için Protokol ile daha sonra iade edilmek üzere kitaplar okulumuza verdik. Umarım bu çalışma ile Kitap okuma alışkanlığımız Pazar’da en üst seviyeye çıkarırız” dedi.               
 
 
    


Kaçkar53.com paylaşan: abuzun
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI