Pazar Esnafından duyarlı davranış

Pazar Şoförler Odası girişimleriyle ilçeye kazandırılan modern duraklar, duyarlı esnaf vatandaşlar tarafından yıkanarak hijyenik hale getirildi.

YÖREDEN HABER 11.06.2021 10:44:09 28 0
Pazar Esnafından duyarlı davranış

PAZAR-Pazar Şoförler Odası girişimleriyle ilçeye kazandırılan modern duraklar, duyarlı esnaf vatandaşlar tarafından yıkanarak hijyenik hale getirildi.

“Böyle düşünceli ve kalbi güzel insanlara ilçemizde her zaman ihtiyacımız var, kendilerine tüm şoför camiası ve Pazar halkı adına teşekkürlerimizi sunarız “ vurgusunun yapıldığı Şoförler odasının yazılı açıklamalarında şu ifadeler yer aldı.

“İlçemizde “Karadeniz Oto Yıkama Yağlama” adıyla araçların yıkanması ile ilgili faaliyet gösteren esnafımız, ilçemize kazandırmış olduğumuz modern durakların kirli olmasından rahatsız olmuşlar ve temizliğini üstlenerek yapmışlardır. Pazar’dan Ardeşen istikametinde gitmekte olan araçları vatandaşlarımızın bu duraklarda oturarak beklerken, daha temiz ve hijyenli olmasını düşünerek böyle bir girişimde bulunan esnaf arkadaşlarımız biz son derece memnun etmiştir. Bizim insanlarımız kendilerine hizmet edenlere her zaman takdirle karşılaşmıştır. Bu vesile ile onların adına bir kez daha işlerini bırakarak böyle bir girişimde bulunmalarından dolayı odamız adına bu esnaf arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız”.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı