Pazar'da Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşımızın 97.yılı anma programı düzenlendi

Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda 12 Mart 1921’ de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşımızın kabulünün 97. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Programı düzenlendi.

YÖREDEN HABER 13.03.2018 07:33:00 47 0
Pazar

Pazar  Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda 12 Mart 1921’ de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşımızın kabulünün 97. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Programı düzenlendi.

Düzenlenen Programa Pazar Kaymakamı Sayın Coşkun ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Ahmet BASA , İlçe Jandarma Komutanı Zeki Alican TANIK,İlçe Emniyet Müdürü Ömer YILDIZ, Ak Parti İlçe Başkanı Nurettin İNCE, MHP İlçe Başkanı Zafer DEMİRÇELİK,İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK ,Daire Amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Anadolu imam Hatip Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerin hazırladığı günün anlam ve önemini belirten konuşma, Mehmet Akif ERSOY konulu sinevizyon gösterisi ve “Ordunun Duası” adlı sahne etkinliği ile devam etti, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın BAK’ın mesajının okunmasıyla program sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı