Pazar'da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına hatıra ormanı

Pazar Aktepe İlk/ortaokulunda 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir anısına okul bahçesinde adını taşıyan hatıra ormanı oluşturuldu

YÖREDEN HABER 27.03.2018 07:16:33 10 0
Pazar
Orman Haftası kapsamında, Pazar İlçesi Aktepe İlk/ ortaokulu tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in anısına okul bahçesinde adını taşıyan hatıra ormanı oluşturuldu.
Programa Pazar Kaymakamı Coşkun ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Ahmet BASA, İlçe Jandarma Komutanı Zeki Alican TANIK, Orman İşletme Müdür V. Kezban ÖZTÜRK,Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan ATAMAN, Kurum Amirleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Aktepe İlk/Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Deniz ALTINBAŞ tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ile devam eden program, Aktepe Camii İmam Hatibi Hüseyin BAR tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dua ile son buldu.

Programın ardından açılışı yapılan hatıra ormanına Pazar Kaymakamı Coşkun ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Ahmet BASA ve İlçe Jandarma Komutanı Zeki Alican TANIK tarafından fidan dikildi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI