Pazar Bursa’da da Tarih yazdı

Bursa'da, bu yıl ilki organize edilen 'Rize Tanıtım Günleri' kapsamında Pazar ilçesi standı büyük ilgi görüyor.

YÖREDEN HABER 12.03.2016 14:41:59 118 0
Pazar Bursa’da da Tarih yazdı
Daha önce Ankara’da düzenlenen ve bu yıl ilk kez Bursa’da 10-13 Mart tarihleri arasında, Atatürk Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Rize Tanıtım Günleri' kapsamında Pazar ilçesi her yıl olduğu gibi bu senede ilçe tanıtımında başarılı olarak takdir topladı.

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ve İlçe Belediye Başkanı Ahmet Basa, STK Temsilcileri, Bursa ve diğer iller ile ilçelerden gelen birçok Rizeli ilk günde Bursa’ya gelerek Pazar standında misafirleri ağırlıyor.

Kaymakam Aslan, “Daha önce Ankara’da düzenlenen Rize Günleri ilk kez Bursa’da düzenlendi. Pazar olarak Ankara’da olduğu gibi Bursa’da da iddialı bir şekilde hazırlıklar yaptık.

Pazar’ı her yönüyle tanıtmak için hazırlanan materyaller ziyaretçilerin hizmetine sunuldu. Pazar farkını bu fuar’da da gösterdi. Her gelen ziyaretçi “dönüp, bakmadan” geçmiyor.

Bu da yapmış olduğumuz çalışmaların boşa gitmediğini gösteriyor. Biz, Pazar olarak elimizden geleni en güzel şekilde yerine getirdik.

Emeği geçen, katkıda bulanan tüm Pazarlılara teşekkür ediyorum” dedi.

 
Yöresel ürünlerini sergilemek için Bursa’da bulunan Rize’nin tanıtımı için çalışan Kurumlar ve kişiler de Bursa’da Rize’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştılar.

Gıda üzerine Standı açan özel kuruluşlar “Bursa Ankara’yı arattı” dediler.

Ankara’da gördükleri ilgiyi, Bursa’da göremediklerini, bunun sebebinin ilk kez burada açılmasına bağladığımız gibi, Başkent “buluşma noktasıdır” o yüzden Bursa’ya gelirken düşündüklerimiz aynen burada yaşadık” dediler.


    







Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI