Pazar Belediyesinde halka açık bayramlaşma yapıldı

Pazar'da Kurban Bayramı kutlamaları kapsamında bayramlaşma töreni düzenlendi.

YÖREDEN HABER 5.10.2014 13:25:04 116 0
Pazar Belediyesinde halka açık bayramlaşma yapıldı
Bayramın ikinci günü Pazar Belediye Binası giriş katında gerçekleştirilen Bayramlaşma törenine Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Erhan Subaşı, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, vatandaşlar ile Pazar Muhtarlar Derneği katıldı. Protokol üyeleri vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.





Pazar’daki bayramlaşma töreni Protokol ile davetliler arasında yapılan konuşma ve sohbetin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, personelin bayramını kutladı. Protokol üyeleri daha sonra Kaçkar Devlet Hastanesi'ni de ziyaret ederek, sağlık personeli ile hasta ve hasta yakınlarının bayramını tebrik etti.




Bayramların sevginin, kardeşliğin, merhametin ve paylaşmanın tüm güzellikleri ile yaşandığını ifade eden Kaymakam Aslan, Bayramların sevinç ve mutlulukların paylaşılması, kin ve nefret gibi kötü duyguların köreltilmesi, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirilmesi için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Ayrıca arife gününde Rize Valisi Ersin Yazıcı, İl Garnizon Komutanı J.Kd.Alb.İsmet Cansaran, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı , Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Aksu, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan , Pazar Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodaman, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ile AK Parti Pazar İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 









Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı