Pazar Belediyesi su depolarını yenileyip ek depolar yapıyor.

Pazar İlçesinde şehir şebeke suları her ay yapılan tetkiklerle “temiz” olarak vatandaşlara sunuluyor.

YÖREDEN HABER 3.01.2017 10:51:22 457 0
Pazar Belediyesi su depolarını yenileyip ek depolar yapıyor.
Bir yandan Tomaslı’dan gelen su, diğer yandan derin keson kuyulardan temin edilen sular İlçede 5 ana depodan merkez ve mahallelere aktarım yapılıyor. Mevcut depolara ek üniteler yapılıyor. Diğer taraftan ise mevcut depolar yenileniyor.
Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa onarımları yapılan su depolarında Fen İşleri Müdürü Varol Türkyılmaz ile incelemelerde bulundu.
Başkan Basa” Şehir şebeke sularımız her ay sağlık bakanlığı yetkililerince denetleniyor. Görülen eksiklikler belediyemize bildiriliyor. Bizde anında gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Belediye olarak 5 adet su depomuzu komple bakımdan geçirdik. Zemin ve borularını yeniledik. İçlerini kalebodur döşedik. Pazar Mahallesinde ek olarak 600 tonluk yeni bir depo yaptık. Güzelyalı mahallesinde ise Hamidiye, Ocak ve Sahil köyü ile Güzelyalı’nın bazı kısımlarına su vermek için 200 tonluk depo yaptık. Su bizim için çok önemlidir. Otomasyon sistemi ile belediyeden anında tüm şebekelerimiz denetleniyor. Yeni çalışmalarımız var” dedi. 












Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI