Pazar Belediyesi İlçe Nüfusunu artırmak için çalışma başlattı.

Pazar Belediyesi İlçe Nüfusunun artırılması amacıyla daha önce başlatmış olduğu Kocaköprü, Ocak, Hamidiye ve Sahil köylerinin mahalle yapılması ile ilgili projeye bu kez yeni bir çalışma daha ekledi.

YÖREDEN HABER 15.12.2014 15:40:38 259 0
Pazar Belediyesi İlçe Nüfusunu artırmak için çalışma başlattı.
Çift ikametgahlı vatandaşlarımızın tekrar Pazar ilçesi mahalle nüfusuna dönmeleri için başlatılan çalışma kapsamında Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet.Ahmet Basa, Pazar Muhtarlar Derneği ve Pazar Hür Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Konu ile ilgili Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa yaptığı açıklamada” Değerli muhtar arkadaşlarım; bilindiği gibi Belediyemiz İller Bankasından nüfus sayısına göre ödenek almaktadır. Gelen bu payların artması için ilçemiz mahalle hudutları içinde oturduğu halde ikametleri köylerde kayıtlı bulunan vatandaşlarımızın adreslerini ilçemiz mahalle hudutları dahilinde kayıt olmaları için çalışma başlatmış bulunuyoruz. Bu konuda Pazar Belediyesi olarak Seçim Müdürlüğünden güncellenmiş listeleri almış bulunuyoruz. Belediyemiz giriş katında tahsis etmiş olduğumuz büroda kayıt işlemlerini başlattık. Ayrıca İlçe Nüfus Müdürlüğümüzde aynı şekilde müracaat edecek olan vatandaşlarımızı kayıt etmek için yardımcı oluyor. Siz Muhtar arkadaşlarımızın 31 Aralık 2014 mesai saati bitimine kadar İlçemizden köylere nüfusunu taşıyan vatandaşlarımız ile görüşerek bizlere yardımcı olmanızı rica ediyorum”.dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı ve Hür Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Biber yaptıkları ortak açıklamada” Pazar ilçemiz için her türlü katkıyı vermeye hazırız. Bizler Belediyemizin ekonomik yönden güçlü bir şekilde olmasını arzu ediyoruz. Köylerde yaşamamıza rağmen hayatımızın büyük bir bölümü ve işlerimiz nedeniyle ilçe merkezi içindedir. O yüzden bizde elimizden gelen katkıyı vereceğiz” dediler.

Pazar Belediyesinde 15,12,2014 Pazartesi(bugün) itibarıyla başlatılan çalışmalara vatandaşşarımızın ilgili gösterdiği görüldü.
 



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI