Pazar Belediyesi 7 gün 24 saat hizmet verecek

Pazar Belediyesi 7 gün 24 saat hizmet verecek

YÖREDEN HABER 20.03.2019 09:54:57 44 0
Pazar Belediyesi 7 gün 24 saat hizmet verecek

PAZAR-Belediye hizmetlerinin gece - gündüz kesintisiz devam ettirilmesi ile ilgili genelge Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum imzasıyla tüm illere gönderildi.

Belediyelerin vatandaşa 7 gün 24 saat hizmet etmesi, bu kapsamda personel bulundurulması ve hizmetlerin kesintisiz devam ettirilmesi ile ilgili genelge 81 ilin belediyelerine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum imzasıyla gönderildi. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Bakan Kurum tarafından gönderilen bu genelgede yerel yönetimlerin il, belediye veya köy halkının mahalli müşterek ihtiyaçlarını karşılamak üzere kuruluş esaslarının Anayasa'nın 127'nci maddesinde belirtildiği anımsatıldı.

Buna göre Rize-Pazar Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyelerin 7 gün 24 saat açık olacağı talimatının ardından 24 saat çalışma sistemine geçti.

Sürekli ve hızlı hizmet sunma hedefi doğrultusunda birimlerin 24 saat açık tutulduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa “Önemli olan vatandaşımıza sürekli ve kaliteli 24 saat hizmet verebilmek. Bunun için buradayız. Vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Basa “Pazar Belediyesi olarak vatandaşımızın işinin olacağı birimlerde arkadaşlarımızı nöbetçi olarak bıraktık. 24 saat uygulamasına başlamış oluyoruz. Eğer vatandaşımızın Pazar Belediyesi ile belediye gelerek halledebileceği bir iş varsa onlara 24 saat hizmet sunuyoruz. Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemimizin de önemli bir yeniliği olarak, vatandaşlarımıza sürekli ve hızlı hizmet sunma hedefiyle birimlerimizi 24 saat açık tutuyoruz” dedi.

Başkan Basa, “24 saat açık uygulamasında da Rize/Pazar Belediyesi olarak ilklerden olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önemli olan vatandaşımıza sürekli ve kaliteli 24 saat hizmet verebilmek. Bunun için buradayız. Vatandaşlarımızı bekliyoruz. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI