Pazar Atina Dağcılık Spor Kulübü Geleneği bozmadı.

Pazar Atina Dağcılık Spor Kulübü Geleneği bozmadı.

YÖREDEN HABER 28.05.2018 09:56:59 202 0
Pazar Atina Dağcılık Spor Kulübü Geleneği bozmadı.

Kaçkar53.com

Her yıl Ramazan ayında yöremizin farklı yerlerinde İFTAR Programı düzenleyen Pazar’ın en eski Dağcılık Kulübü Atina Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü bu yılda güzel yaylalarımızdan Elevit ve Tirovit’e gezi düzenleyip İftar Programı tertip etti.

Yaklaşık 30 kişinin katıldığı Gezi ve İftar Programı Pazar ilçesinden Saat 13.00 de hareket ile başladı. İlk durak Tirovit Yaylası oldu. Soğuk, Yağmur ve sulu kar eşliğinde ekip burada yağmura aldırmadan bir saat kaldı. Ardından Yağmur’un kısmen Kar’a dönüşmesi ile Elevit’e hareket edildi. Elevit’e kısa bir mesafede yağmur kesince araçlardan inilerek bölgede yaklaşık iki saat gezilip fotoğraf çekildi. Ve çok güzel manzaralar altında neşeli bir ortamda tekrar iftar yerine gelindi. Burada Kulüp Başkanı Gökhan Telatar’ın hazırlamış olduğu ve evleri aratmayan sade ve doğal menü ile iftarlar açıldı.

Pazar Vergi Dairesi Müdürü ve Personelinin katıldığı gezi gece 22.00’ye kadar gökyüzünde Ay’ın muhteşem görüntüsü, çoban ateşinin etrafında içilen Çay ve Kahveden sonra dönüşle tamamlandı.

Yorum

Atina Dağcılık Kulübü Pazar için çok önemli bir kulüptür. Bu güzide kulübü yaşatmak için elinden gelen gayreti gösteren Gökhan Telatar zor koşullarda dahi kulübü ayakta tutmayı başardı. Bölgede bulunan Dağcılık Kulüplerinin yapamadığını Atina Dağcılık Kulübü yaparak her yıl yaylada “iftar” programı ile örnek olmaya devam ediyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI