Pazar Ak Parti tam kadro bağışta bulundu

Pazar’da AK Parti İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek vermek için bankada kuyruğa girdi.

YÖREDEN HABER 25.07.2014 16:08:37 22 0
Pazar Ak Parti tam kadro bağışta bulundu
Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek vermek isteyen AK Partililer, Pazar İlçesi Ziraat Bankası Şubesi'nde toplanarak, seçim hesabına para yatırdı.


AK Parti İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu, burada yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim hesabına bağış yatırmak için teşkilatım, belediye meclis üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerimiz Leyla Veyisoğlu ve Rasim Çorbacı ile birlikte bağışta bulunduk. Aynı duyarlılığı Başbakanımıza gönül vermiş vatandaşlarımızdan da bekliyoruz. Bugün de AK Parti teşkilatları ve partililer olarak, Başbakanımıza destek vermek için buradayız. Herkes dilediği kadar bağışta bulunacak. Burada miktarın hiç önemi yok. Önemli olan katılımın sayısıdır. İnşallah 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde halkımız milli iradesini sandıkta ortaya koyacak ve bu görevi emin ellere, yani Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edecek. Bizde bunun için çok çalışarak ilçemizde yüzde yetmişbeş oy ile Başbakanımızı en iyi şekilde destekleyerek Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz” diye konuştu.








 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı