Pazar 2018-2019 Eğitim yılına Merhaba dedi.

Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulunda düzenlenen tören ile eğitim ve öğretim yılı başladı

YÖREDEN HABER 21.09.2018 08:08:39 13 0
Pazar 2018-2019 Eğitim yılına Merhaba dedi.

PAZAR-2018-2019 eğitim-öğretim yılı kutlama programı dahilinde Pazar Kaymakamı Ayhan TERZİ 'nin katılımıyla  Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulunda program düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağımının göndere çekilmesi ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile devam etti.

4. sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine çiçek ve hediye vermesinin ardından Pazar Kaymakamı Ayhan TERZİ beraberindekilerle birlikte sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Öğretmenlerle de biraraya gelen Kaymakam Terzi, ilkokulun insanların yaşamındaki etkisine vurgu yaparak; 'öğrenciler ilkokul öğretmenlerinin isimlerini hiç unutmazlar, öretmenlerini kendilerine rol-model alırlar, giyim tarzlarını, hal ve hareketlerini yaşantılarına yansıtırlar. İlkokulda öğrenciyi şekillendirmek ortaokul ve liseye göre daha kolaydır. Bunları göz önünde bulundurarak hareket edin.' dedi ve öğretmenlere yeni eğitim-öğretim yılında başarı dileklerinde bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı