PANDEMİ VE İL HIFZISIHHA KURULU TOPLANDI

Artvin’de, Ramazan Bayramı öncesinde Vali Yılmaz Doruk’un başkanlığında İl Pandemi Kurulu ve İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı yapıldı.

YÖREDEN HABER 22.05.2020 12:23:55 22 0
PANDEMİ VE İL HIFZISIHHA KURULU TOPLANDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin’de, Ramazan Bayramı öncesinde Vali Yılmaz Doruk’un başkanlığında İl Pandemi Kurulu ve İl Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı yapıldı.

Valilik Çoruh Toplantı Salonu’nda düzenlenen yapılan toplantıda değerlendirmelerde bulunan Vali Yılmaz Doruk, ülke genelinde olduğu gibi Artvin’de de pandemi ile mücadelenin sürdüğünü, çeşitli tedbirler alındığını ve alınan tedbirlerin titizlikle uygulandığını belirtti.

Sosyal mesafe ve maske kullanımı gibi tedbirlere herkesin uyması gerektiğini belirten Vali Doruk, yaklaşan Ramazan Bayramı’nda vatandaşların kontrollü bir yaklaşım göstermeleri gerektiğini kaydetti.

Toplantıda, il genelinde koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan tedbirler ve bundan sonraki süreçte alınması gereken önlemler görüşülerek karara bağlandı.

Ayrıca 23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle il genelinde alınacak tüm tedbirler etraflıca görüşüldü.

Toplantıya pandemi kurulu üyeleri, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile mahalle muhtarları katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı