ÖZGÜN’DEN ARHAVİ’DE MUHTEŞEM KONSER

ÖZGÜN’DEN ARHAVİ’DE MUHTEŞEM KONSER

YÖREDEN HABER 20.05.2019 08:16:37 27 0
ÖZGÜN’DEN ARHAVİ’DE MUHTEŞEM KONSER

Hayati Akbaş

ARHAVİ-19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve gençlik haftası kutlamaları kapsamında Arhavi muhteşem bir konsere sahne oldu. Arhavi Gösteri Merkezinde gerçekleştirilen ÖZGÜN konseri katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla takip edildi.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun yanı sıra Ardanuç Belediye Başkan Yıldırım Demir ve Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Cervetoğlu’nun yani sıra halkın, ilçeden ve çevre il ve ilçelerden gelen gençlerin yoğun katılımıyla yapılan konser programı geceye adeta damgasını vurdu.

Programın sunuculuğunu yapan Öğretmen Nuri Naili ilk olarak, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu kürsüye davet ederek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve gençlik haftası nedeni ile konuşmalarını gerçekleştirdiler. Başkan Kurdoğlu; Milli mücadelemizin 100. yıl kutlamaları kapsamında Arhavi Belediyesi tarafından organize edilen konser programında hemşehrilerimizle bir arada olduklarını belirterek, değerli sanatçımız Özgün’e katkıları için teşekkür etti ve katılımcılara iyi eğlenceler diledi.

Daha sonra halk oyunları ekiplerinin yaptığı gösterinin ardından, sanatçı Özgün alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Katılımcılar tarafından ayakta alkışlanan Özgün, seslendirdiği birbirinden eğlenceli şarkılar ile geceye adeta damgasını vurdu. Sahne performansıyla da dikkat çeken sanatçı, gece boyunca katılımcılara ve özellikle gençlere muhteşem bir program sundu.

  1. programının arasında Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, katılımından ötürü sanatçı Özgün’e teşekkür ederek çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Özgün’de daveti için Başkan Kurdoğlu’na teşekkür ederek Arhavi’de Arhavi halkı ve gençlerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı