Oy verme günü yaklaşınca heyecan artıyor

30 Mart 2014 Yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Seçimlere katılan tüm siyası partilerin liderleri, hükumetin bakanları ve TBMM'de bulunan siyası partilerin milletvekilleri aylardır illerinde yürüttükleri miting ve ziyaret çalışmalar

YÖREDEN HABER 27.03.2014 18:39:37 15 0
Oy verme günü yaklaşınca heyecan artıyor

Rizeli, Gümrük ve Ticaret Bakanı Ak Rize Milletvekili Hayatı Yazıcı, Milletvekilleri Hasan Karal, Nusret Bayraktar ve Parti teşkilatları il, ilçe, belde adaylarıyla birlikte bir günde bir kaç ilçe, belde, onlarca cadde, sokak, mahalle ve köy çalışmalarına tam gaz devam ediyorlar.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı, beraberinde Ak Partinin diğer bir Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın İlçesi Derepazarı'nın mahalle ve köylerinde, Ak Partinin Derepazarı Adayı Yakup Samangül, Ak Parti teşkilatı yönetici ve seçmenleriyle birlikte yaptıkları seçim çalışmalarını öğlenden sonra  Fındıklı ilçesinde devam ettiler.

Gümrük ve Ticaret Bakanı, Rize Milletvekili Hayatı Yazıcı, Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Ak Parti Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap ve beraberindekiler, Derepazarı Fıçıcılar mahallesinden olan ve Ankara'da ikamet eden hayırsever iş adamı Hacı Cemal Sirkeci Vakfı Başkanı, Hacı Cemal Sirkecinin Fıçıcılar mahallesinde yaptırmış olduğu Mevlana Camisi, şadırvan ve yanında dikili bulunan 30 metrelik Türk bayrağının dalgalandığı direği, aynı yerde bu yıl yapımına başlanan ve yakın bir tarihte hizmete açılacak olan Hacı Cemal Sirkeci Vakfı İmamevi ve Kur'an kursunu da ziyaret etti. Bakan Hayatı Yazıcı, yine hayırsever iş adamı Hacı Cemal Sirkeci tarafından, Derepazarı İlçesi, Maltepe köyü, Kendirli beldesi yolu güzergâhı üzerinde yaptırmış olduğu, 30 metrelik Türk bayrağı direği, 25 metrelik minareli bay, bayan mescidi, şadırvanı ve piknik alanında ziyarete ederek, Derepazarı İlçesine ve Rize'de birçok noktada yıllardır manevi hizmetler veren, Rize Müftülüğü Zavendikli Mustafa Yıldız hoca efendi Vakfına yapmış olduğu maddi ve manevi yardımlardan dolayı, ayrıca Malatya Üniversitesinde, Çorum'un İskilip İlçesinde, Denizli'de, Burdur'da Türkiye'nin değişik şehirlerine Vakıf olarak yaptırmış olduğu camiler ve diğer hayırlarından dolayı, Hacı Cemal Sirkeci ve oğulları Fatin ile Selahhatin Sirkeçi'yı tebrik ederek, yapmış oldukları bu hayır hizmetlerinin mükâfatını ahrette kat kat görmelerini diledi.

Bakan Yazıcı ve beraberindekiler vefat eden ve Fıçıcılar mahallesinde toprağa verilen, Derepazarının sevilen emekli İmam Hatiplerinden Hafız Dursun Ali Şengül'un evine giderek aile bireylerine taziye ziyaretinde bulundu.
Haber ve Fotoğraflar: Bayram Ali Kavalcı 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı