Ovit'in gönüllü tanıtıcısı oluyor.

Türkiye genelinde en uzun, İl Genel Meclis üyeli görevinde bulunan, Erzurum’lu siyasetçi ve gönül adamı Tahsin Bayramoğlu yıllardır Ovit dağı tünelinin yapımı için her platformda vermiş olduğu mücadele ile ilgili yazılı basında y?

YÖREDEN HABER 13.07.2016 15:56:07 14 0
Ovit
Erzurum’un İspir ilçesi Çamlıkaya Beldesinden olan, Erzurum’un en eski siyasetçilerinden Tahsin Bayramoğlu, birçok Rizeli siyasetçi ve Rize2de yaşayan binlerce ispirli hemşerileri ve Rize’de görev yapan birçok basın mensubu yazar ve muhabir tarafından, Erzurum cenahında Ovit tüneli ile ilgili vermiş olduğu çalışmalarla tanınıyor. Rize basını ile yıllardır devam eden Ovit tüneli diyalogları nedeniyle, Erzurum basını kadar, Rize basınında da yer almayı başarabilen bilen bir, Rize, Erzurum ve Ovit sevdalısı olarak tanınıyor.

Türkiye’nin 8 Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile siyasete başlayan Tahsin Bayramoğlu, ANAP Erzurum İl başkanlığı, ANAP Erzurum Milletvekili adaylığı ve ANAP’tan 15 yıl İl Genel Meclis Üyeliğinin ardından Ak Partiye katılarak, 10 yılda Ak Parti Erzurum İl Genel meclis üyeliğinde bulundu. Ovit ve Kırık dağı tünelleri ve Erzurum’un birçok bölgesinde devam eden yol projeleri çalışmaları takip etmek, bu yatırımlarla ilgili yazılı ve görsel basında sürekli açıklamalarda bulunan 72 yaşındaki Tahsin Bayramoğlu, “Rize’nin sınır komşusu ve Rize’de en çok Erzurum’lu nüfusun bulunduğu, güzel İspir ilçesinden olmam hasebiyle, Rizelilere ve Rize’ye çok özel sevgi ve gönül bağım vardır. Rahmetli belediye başkanı Ekrem Orhon başta olmak üzere, Rize’nin çıkarmış olduğu iki başbakan ve de şimdi dünya lideri, Ovit ve Kırık tünellerinin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin dört bir yanında başbakanlığından bugüne kadar başlatmış olduğu dev proje ve yatırımlarla Türkiye’nin yıllardır değişmeyen fakirlik yazgısını kırarak, yeni bir Türkiye’yi mamur eden yatırım ve projeleri bire, bir hayata geçirmeyi başarmıştır. İşte bunlardan en önemlilerinden biriside Ovit tünelinin yapımıdır. Osmanlıdan bu yana konuşulan tünel, Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan sayesinde 2017 yılında, Sevgi yolu adı altında, ülkemizin Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu illeriyle ve İran’la başlayan yeni dönemde Doğu’yu Karadeniz’e açacak ve onlarca ili birbirine bağlayacaktır. Ovit’ın yapımı çalışmalarında, başta Rize Milletvekili Hasan Karal ve diğer Rize’deki yerel siyasetçilerin, STK’ların önemli emekleri vardır. Bu süreçte devamlı onlarla istişare halinde oldum. Rize ve Erzurum basınının çok önemli katkıları vardır. Evimde Ovit’le ilgili Rize ve Erzurum basınında yayımlanan açıklamalarımla ilgi bir köşe yaptım. Ovit ve Kırık tünelleri sevincimi gösteren “Rüya Gerçek Oluyor” adı altında Ovit ver Kırık tünel çalışmalarını gösteren bir afiş yaptım. ”dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-ERZURUM

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı