Ovit'e Cami ve Kur'an Kursu yaptırdılar

Rize'nin Ovit Yaylasında Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı tarafından yaptırılan, Hacı Hakkı Ekşi Camii ve Merhum Hacı Emine Ekşi Kuran Kursu Cumartesi günü iftardan önce ibadete açılıyor.

YÖREDEN HABER 29.06.2016 12:03:56 26 1
Ovit
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
Türkiye’nin 15 km’lik Ovit tüneli yapımıyla tanınan, Ovit yaylası şimdi de muhteşem bir camii ve kur’an kursuna kavuşuyor.

Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı yöneticileri HEKTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Türkiye-Kuveyt İş Konseyi Başkanı İşadamı İbrahim Ekşi ile AHES İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi tarafından yaptırılan cami ve Kur’an Kursu için Cumartesi günü iftar öncesi açılış programı düzenlenecek.

Hacı Hakkı Ekşi Camii ve Hacı Emine Ekşi Kuran Kursuna Ovit Yaylasında ihtiyaç olduğunu ifade eden İşadamı İbrahim Ekşi, 'Yaz aylarında önemli etkinliklerin yapıldığı Ovit'te yaşayan vatandaşlar ile gelip geçenlerin ibadetlerini rahatlıkla yapabileceği bir cami yaptırdık. Yine yaz aylarında yaylada kalan çocukların Kur’an kerim eğitimi alabilecekleri bir kurs inşa ettik. Cami ve Kur’an kursu bölgemize hayırlı olsun. Bu Cumartesi günü düzenleyeceğimiz programla camimiz inşallah ibadete açılmış olacak.' dedi.


 

Anahtar Kelimeler:
Hamzasaner
3.07.2016 03:34:37
Hayirli oldun

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı