Otobüs terminallerinde `koronavirüs´ önlemi

Otobüs terminallerinde `koronavirüs´ önlemi

YÖREDEN HABER 14.03.2020 15:18:48 56 0
Otobüs terminallerinde `koronavirüs´ önlemi

Ali Akyıldız

PAZAR--Pazar’da koronavirüs nedeniyle Pazar Şehirlerarası Otobüs Terminali´nde. Virüs nedeniyle terminalde geniş çaplı dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Yolcu otobüsleri de virüs önlemleri kapsamında dezenfekte edildi.

OTOGARDA ÖNLEM

Yolcu giriş-çıkışının olduğu otobüs terminali de dezenfekte edildi. Otobüs terminalinin her noktasının ilaçlandığını belirten Pazar Lüks Karadeniz Seyahat Otobüs İşletmesi Müdürü Ayşe Sarıgül, 'Dünya üzerinde yayılan koronavirüsten dolayı alınan tedbirler doğrultusunda biz de Otobüs işletmecisi olarak haftada bir terminal iç ve dış kulvarlarda ilaçlama yapılıyor. Bunlar her hafta tekrarlanacak. Virüs tehlikesi son bulana kadar gerekli tedbirleri alacağız' dedi.

MOLA SONRASI TEDBİRLER

Yolcu otobüslerinde de virüs önlemleri alınarak, araçlar dezenfekte edildi. Otobüs iç kısımları ve tutacaklar çamaşır suyu ile siliniyor. Otobüs firması müdürü Ayşe Sarıgül, şunları söyledi:

'Koronavirüsle ilgili genel olarak araçlarımızda iki gündür dezenfekte işlemlerimiz devam ediyor. Personelimizi bilgilendirmek açısından da mola sonlandıktan sonra seyahate devam ederken kolonya tutulması, bagaj alırken ve araç içerisinde yolcumuza karşı konuşmalarda yakın temaslarda biraz daha mesafeli kalmalarını konusunda kendilerini seminer düzenleyerek bilgilendirdik. Elimizden geldiği kadarıyla virüsle alakalı tedbirleri almaya devam ediyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI