ORMAN HAFTASI KUTLANIYOR

ORMAN HAFTASI KUTLANIYOR

YÖREDEN HABER 23.03.2019 11:14:07 13 0
ORMAN HAFTASI KUTLANIYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Orman Haftası kapsamında, Artvin Orman Bölge Müdür yardımcısı Emin Yılmaz ve beraberinde ki heyet Artvin Valisi Yılmaz Doruk’u makamında ziyaret etti.

Orman ve Doğa sevgisinin başta çocuklara ve insanlara aşılanması önemine değinen Vali Doruk, “Ağaç demek insan demek, Ağaç hayatın devamı demektir. Bu bilinci başta çocuklarımız olmak üzere herkese aşılamak gerekiyor. Bunun için yapılacak fidan dikimi ve bilgilendirme programları çok önemli. Gerçekleştirilen fidan dikimlerinde kullanılan fidanların özellikle orman köylüsüne ve doğada ki hayvanlara yararlı olacak cins ağaçların olmasının daha önem arz ediyor.

Tüm bu süreçte özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı kurum amirlerinizi ve personelinizi tebrik ediyor, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftasını kutluyorum” dedi.

Ziyarette, Bölge Müdür yardımcısı Emin Yılmaz, Kafkas Gülü Ağacını Vali Doruk’a takdim etti. Bölge Müdür yardımcısı Emin Yılmaz “Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” kutlamaları çerçevesinde hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında Vali Doruk’a bilgi vererek Vali Doruk’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI