ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN 2019 YILI YOL HARİTASI

ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN 2019 YILI YOL HARİTASI

YÖREDEN HABER 8.04.2019 07:45:58 14 0
ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN 2019 YILI YOL HARİTASI

Hayati Akbaş

ARTVİN- Artvin Orman Bölge Müdürlüğü 2019 yılı programları, İletişim ve Protokol Kuralları ile Orbis Yangın Modülü konusunda toplantı yapıldı. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda, Orman Bölge Müdürü Selim Gurbetoğlu Başkanlığında; İşletme Müdür Yardımcıları ve İşletme Şeflerinin Katılımıyla 2019 yılı programları, İletişim ve Protokol Kuralları ile Orbis Yangın Modülü konusunda toplantı yapıldı.

Bölge Müdürü Selim Gurbetoğlu toplantıda yaptığı konuşmasında; “Öncelikle 2018 yılında yaptığınız başarılı çalışmalarınız ve gerçekleştirdiğiniz program ve gayretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. 2019 yılında da aynı gayret ve azimle çalışmanızı temenni ediyorum. Bu yıl Orman Teşkilatımızın kuruluşunun 180. Yılı. Güçlü ve önemli bir kuruluşuz. Orman Kaynaklarının sürdürülebilir kullanımının sağlanması için, ormanların korunması yanın da, ormanlardan yararlanılması, iyileştirilmesi ve varlığının artırılmasını sağlamalıyız. Evet zor coğrafi şartlarda çalışıyoruz. Bahaneci ve bana neci olmayalım. Bilgili ilgili ve donanımlı olun. Bilgilerimizi birleştirip istişare yaparak ortak akılla hareket edelim. Disiplinli, adaletli, hakkaniyetli ve samimi olun. Arazi çalışmalarına önem verin. Devletin makamına ve vatandaşlara saygılı olun, üslubumuza dikkat edelim. Zamanlama, planlama ve organizasyon önemlidir, ekip ruhuyla çalışmalarımızı sürdürelim” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha Sonra Bölge Müdür Yardımcısı Ali Uzuncan tarafından, Protokol kuralları ve iletişim ile ilgili sunu eşliğinde eğitim verildi. Ayrıca Koruma Şube Müdürü Turgay Vatan tarafından ORBİS yangın Modülü içerisinde kişisel koruyucu donanım malzemesinin ORBİS sistemine kaydının yapılması anlatıldı.

Toplantı ve eğitim sonunda 2019 yılı Hizmet içi eğitimine katılan Tüm İşletme Müdür Yardımcıları ve İşletme Şeflerine değerlendirme sınavı yapıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı