Ömer Altun'dan Ayder açıklaması

Doğu Karadeniz'in en önemli turizm merkezlerinden Ayder Yaylası'ndaki konaklama tesislerinde doluluk oranının yüzde yüze ulaştığı bildirildi.

YÖREDEN HABER 19.05.2014 18:14:22 77 0
Ömer Altun
Çamlıhemşin Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ayder'de dört mevsimin bir anda yaşandığını belirterek, 'Ayder'de özellikle ilkbaharda doğada yeşilin her tonu ile rengarenk çiçekler ve yüksek kesimlerde kar görmek mümkün. Doğal güzelliklerin yanı sıra termal tesislerin de bulunması Ayder'in değerini ve albenisini artırıyor. Vatandaşlar doğal güzellikler için Ayder'i tercih ediyor'' dedi.

Turistlerin konaklama için Ayder'i tercih etmesinden son derece memnun olduklarını ifade eden Altun, hafta sonu tatili ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın birleşmesiyle oluşan 3 günlük tatilde Ayder Yaylası'ndaki konaklama tesislerinde doluluk oranının yüzde yüze ulaştığını ifade etti.


Altun, bayram dolayısıyla birçok üniversiteli grubun Ayder'i tercih ettiğini belirterek, ''Konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak için hazırlıklarımızı yaptık. Amacımız misafirlerimizi mutlu etmek. Bunun için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı