Ölüm kavşağı sonunda düzeltilecek!

Vatandaşların ve sürücülerin baş belasına çözüm bulundu!

YÖREDEN HABER 19.08.2013 14:23:23 10 0
Ölüm kavşağı sonunda düzeltilecek!




Soğuksu mevkiinde bulunan kavşak birçok yaralı maddi ve manevi kazalarla,hatta ölümcül trafik kazalarının meydana geldiği güzergahın düzeltilmesi için nihayet Karayollarınca düğmeye basıldı. 

Pazar Soğuksu Mahallesi Hunarsu mevkiindeki kavşakta üst üste meydana gelen kazalardan sonra gelen tepkilere Karayolları sessiz kalmadı:

Rize’nin Pazar İlçesi Soğuksu Mahallesi Hunarsu mevkiindeki kavşakta meydana gelen kazalar tepki çekiyordu.

Üst üste meydana gelen kazalar sonrası vatandaşlar karayolunun hatalı olduğu noktasında birleşirken tedbir alınmasını istemişlerdi.

Sürücü ve vatandaşlar, bu köprülü kavşağın çok tehlikeli ve hatalı olduğunu öne sürerek, karayollarının tedbir almaması nedeniyle sürekli aynı yerde kazalar meydana geldiğini iddia etmiş, imza toplayacaklarını söylemişlerdi.

KARAYOLLARI HAREKETE GEÇTİ

Yolun eksikleri bulunduğu ve düzeltilmesi gerektiği yönünde Pazar İlçe Trafik Komisyonu tarafından da rapor sunulan Karayolları Bölge Müdürlüğü, son kazanın ardından ilgili yerde sinyalizasyon çalışması başlattı.

Soğuksu Mahallesi Hunarsu mevkiindeki köprülü kavşakta kurulacak sinyalizasyon şebekesi ile meydana gelecek kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Yolda çalışmalar hızlı bir şekilde devam ederken, edinilen bilgiye göre sinyalizasyon şebekesinin kısa sürede tamamlanarak devreye sokulacağı belirtildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı