ÖĞRETMENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ölçme Değerlendirme Çalışmalarına Katkı Sağlayan Öğretmenler Ödüllendirildi

YÖREDEN HABER 21.02.2021 11:31:46 24 0
ÖĞRETMENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ulusal ve uluslararası izleme araştırmalarının saha uygulaması, ulusal araştırmalara yönelik soruların hazırlanması, değerlendirilmesi, puanlanması ve bunlara ait raporların oluşturulması sürecine başarılı bir şekilde katkı sağlayan yönetici ve öğretmenlere Artvin Valisi Yılmaz Doruk tarafından takdir edilen başarı belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar ' Başarıya giden yol niteliği yüksek eğitim ve ölçe değerlendirme sürecinden geçmektedir. Artvin eğitim ailesi olarak kalıcı öğrenme sağlamak ve güncel ölçme değerlendirme yöntemlerini geliştirmek için yoğun bir çaba gösteriyoruz. Eğitim adına yapılan her güzel çalışma bir öğretmenin emeği ile başlar. Göstermiş olduğunuz azim ve emekleriniz için teşekkür ederim' dedi.

Törende Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri biriminden sorumlu Şube Müdürü Recep Kaya ve öğretmenlerimiz Güliman İlhan, Burak Karataş, Sinan Okan, Elif Arslan, Neslihan Karvar, Neslihan Üstün, Güler Öngüner, Ümit Ertan başarı belgelerini İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar'dan aldılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI