Öğretmenler gününde anlamlı ziyaret

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Pazar Ak Parti Kadın Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyleri Pazar Veysel Vardal İlk öğretim okulunu ve emekli Öğretmen Bilge Basa'yı ziyaret ederek Öğretmenler gününü kutladılar.

YÖREDEN HABER 24.11.2016 16:26:36 126 0
Öğretmenler gününde anlamlı ziyaret
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gönül Bal,yaptığı açıklamalarda “bugünün anlam ve önemine yakışır bir şekilde saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlamak amacıyla, Pazar Veysel Vardal İlköğretim okulunda Müdür yardımcısı Nurdoğan Güngör ve Öğretmen Hamit Nebioğlu'nu ziyaret ettik' dedi.
Bal 'Ardından yıllardır eğitim camiasında öğretmenlik yaparak birçok değerli siyasetçi,bürokrat ve iş adamlarının yetişmesine sebep olan emekli hocamız Bilge Basa'yı ziyaret ettik.Kendisi ile geçmişten günümüze sohbet etme imkanı bulduk  Kutsal görevlerden biri olan bu mesleği icra eden öğretmenlerimizle oturup karşılıklı sohbet ettik.'dedi.
Gönül Bal 'Bu en özel günlerinde onlara, var oldukları için bir teşekkür etmeyi kendimize borç bildik. Bu vesile ile bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, var oldukları için teşekkür ediyor ve her zaman var olmaları için dua ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI