Öğretmenevi Müdürü Efendioğlu Özel İdare Müdürü oldu.

Pazar Öğretmenevinin başarılı müdürü Yunus EFENDİOĞLU Ardeşen Özel İdare Müdürlüğüne atandı.

YÖREDEN HABER 5.10.2014 14:14:34 182 0
Öğretmenevi Müdürü Efendioğlu Özel İdare Müdürü oldu.
2010 yılı Şubat ayında Pazar Öğretmen-evine Müdür olarak atanan Yunus EFENDİOĞLU başarılı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekmiş, Pazar Öğretmen-evini Karadeniz sahilinin en güzel konaklama merkezlerinden biri haline getirmesinde büyük katkıları olmuştu. Görev yaptığı sürece bu yönüyle taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamıştı. Pazar İlçesine ve diğer komşu ilçelere hizmet eden Pazar Öğretmen-evinde 2010 yılından buyana başarı ile görevini yürüten Efendioğlu Müdürü Ardeşen Özel İdare Müdürlüğüne atandı.

Yunus Efendioğlu bayram ertesi yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

Öte yandan Pazar Öğretmen evi Müdürlüğü için birçok kişinin isimlerinin telaffuz edildiği,bunların içinde birisinin en kısa sürede atama yapılacağı bildirildi.

Kaçkar53.com ailesi olarak Yunus Efendioğluna yeni görevinde başarılar diliyoruz.
 
Yunus Efendioğlu kimdir:
1975 yılında Rize’nin Ardeşen ilçesinde doğdu. Orta ve lise eğitimini Rize Ardeşen İmam Hatip Lisesinde okudu. Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı “Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi” alanında 2011 yılında Yüksek Lisansını yaptı.

1999-2004 yılları arasında Artvin ve Rize’de çeşitli okullarda öğretmenlik yaptı.2005 yılında Ardeşen Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı. Beş yıl bu görevde çalıştıktan sonra 2010 yılında Pazar Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okuluna Müdür oldu.  Evli ve iki çocuk babasıdır. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI