Öğrencilerle sohbet etti

VALİ ÇAKIR, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE SOHBET ETTİ

YÖREDEN HABER 11.03.2014 09:49:12 87 0
Öğrencilerle sohbet etti
Vali Nurullah Çakır, Trabzon Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Çayeli Ahmet Mesut Yılmaz Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Vali Çakır,  onların sorunlarını dinledi
Vali Çakır'ın yurt ziyaretinde Kredi ve Yurtlar Kurumu Trabzon Bölge Müdürü Adnan İpekdal ve yetkililer de hazır bulundu.
Çayeli Yurt Müdürlüğünde barınan öğrencilerin serbest zamanlarını olumlu değerlendirmek ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Kariyer Sohbetleri Seminerine konuk olarak Vali Nurullah Çakır katıldı.

Seminerde öğrencilere ileriki eğitim hayatlarında nelere dikkat edecekleri iyi bir kariyer için nelerin yapılması gerektiği konusunda bilgiler verildi. Vali Çakır kariyer hayatı, aldığı eğitim, çalıştığı kurumlar ve karşılaştığı zorlukları nasıl aştığını öğrencilerle paylaştı.

Vali Çakır, ”Kariyer Sohbetleri” seminerinin son bölümünde üniversite öğrencilerinin sıkıntılarını ve yaşadıkları sorunları da dinleyerek, yönelttikleri soruları içtenlikle cevapladı.

Seminere öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterilirken, Seminer Yurt müdürlüğü tarafından öğrencilere verilen ikramla son buldu. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI