Öğrencilerden Pazar Belediyesine ziyaret

Rize-Pazar Veysel Vardal İlkokulu öğrencileri Öğretmen Gülfiraz Şanlı ile birlikte Pazar Belediyesini ziyaret ederek birimleri gezdiler.

YÖREDEN HABER 6.05.2014 10:26:40 33 0
Öğrencilerden Pazar Belediyesine ziyaret
 Pazar Veysel Vardal İlkokulu öğrencileri 'Yerel Yönetimler' dersinde işlemiş oldukları konuları yerinde tespit için Pazar Belediye Başkanlığını ve Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek uygulamalı bilgiler aldılar.

  Veysel Vardal İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri ve Öğretmen Gülfiraz Şanlı tarafından gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Pazar Belediye Başkan Yardımcısı Enver Ergenç,Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Abdullah Uzun ile görüşme yaptılar.

Öğretmen Gülfiraz Şanlı ziyaret ile ilgili 'Okulumuzda program gereği işlemekte olduğumuz 'Yerel Yönetimler' dersini pratikte görmek için bu ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz' açıklamasında bulunan Öğretmen Şanlı; daha sonra ise 'Öncelikle Pazar Belediyemize,ardından muhtarlar derneğine uğrayarak yapılan çalışmalar hakkında birim amirlerinden bilgiler alıyoruz'dedi. 

Konu ile ilgili soru soran öğrencilere başkan yardımcısı Enver Ergenç, Abdullah UZUN ve birim amirleri tarafından cevaplar verildi.

 




Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI