Öğrenciler Kan bağışı yaptı

Kan bağışında bulunan öğrencilere, Kızılay görevlilerince kek, soda ve meyva suyu gibi çeşitli ikramlar yapıldı.

YÖREDEN HABER 14.03.2014 07:48:55 144 0
Öğrenciler Kan bağışı yaptı
“Türk Kızılayı’na kan bağışı yapın, üç kişiye umut olun, hayat kurtarın.” “Küçük bahaneler, büyük iyiliklere engel olmasın”, “Benim kanıma da ihtiyaç olabileceği hiç aklıma gelmedi.”, “Benim başıma geleceği hiç aklıma gelmedi.” Sloganları ile yürütülen kan bağışı kampanyası çerçevesinde, KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO Öğrencileri ve personeli kan bağışında bulundu.

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, muhtaç olduğunda kan bulunulabilmesi için, sağlıklı zamanda kan verilmesi gerektiğinin önemine vurgu yaparak, “Bazen bir damla kan, bir hayatın kurtulmasına vesile olabilmektedir. Kanca El Aletleri Dövme Çelik A.Ş. kurucusu   Merhum Sanayici Abdullah Kanca’nın 2008 yılında memleketine kazandırmış olduğu bir eğitim yuvası olan KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğümüz gelişmiş laboratuvarlarıyla Türkiye’de örnek sayılabilecek bir konumdadır.

19 Öğretim Elemanı ve 540 Öğrencisi bulunan Yüksekokulumuzda Elektrik Programı, Elektronik Teknolojisi Programı, Makine Programı, Mekatronik Programı ve Gemi İnşaatı Programında eğitim verilmekte olup, Kaynak Programı ile Gemi Makinaları İşletme Programlarının da açılması için çalışmaktayız. Öğrencilerimizin meslekleri ile ilgili kendilerinin en güzel şekilde yetiştirmelerinin yanında, sosyal sorumluluk sahibi olmalarına da önem vermekteyiz. MYO personelimiz ve öğrencilerimizi kan bağışı konusundaki duyarlılıklarından dolayı tebrik ediyorum. Türk Kızılayı Trabzon Şube Başkanlığı çalışanlarına da teşekkür ediyorum.” Dedi.
Kan bağışında bulunan öğrencilere, Kızılay görevlilerince kek, soda ve meyva suyu gibi çeşitli ikramlar yapıldı. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI