Öğrenciler Belediye çalışmalarını denetledi

Atatürk İlköğretim Okulu Öğrencileri Rize Belediyesini ziyaret ederek çalışmaların nasıl yapıldığını yetkililerin vermiş oldukları bilgilerle öğrendiler.

YÖREDEN HABER 13.05.2014 20:25:54 15 0
Öğrenciler Belediye çalışmalarını denetledi
Atatürk İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri Haydar Sivri, Filiz Gedik Ersoy ve Erol Güneş ile birlikte Rize Belediyesine yapmış oldukları ziyaret kapsamında yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alarak merak ettikleri konularda sorularını dile getirdiler. Ziyaret esnasında öğrencileri Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın yoğun programı dolayısıyla Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Mollayakupoğlu ve Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü İshak Alim karşıladı.

Ziyaret esnasında kafalarındaki Belediye çalışmalarıyla ilgili soruları Başkan Yardımcısı Şakir Mollayakupoğlu'na yönelten öğrencileri, Başkan Yardımcısı Şakir Mollayakupoğlu vermiş olduğu bilgilerle aydınlattı. Okullarında daha önceden mektup olarak yazmış oldukları istek ve şikayetleri de yanlarında getiren öğrenciler mektuplarını Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a iletilmek üzere Özel Kalem Müdürü İshak Alim'e teslim ettiler.

Özel Kalem Müdürlüğünde çikolata ikramı ile bir süre misafir edilen öğrenciler daha sonra Rize Belediye hizmet binasında bulunan birimleri gezerek bilgiler aldılar.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI