Öğrenciler Başkan'dan istekte bulundular

Başkan Kasap'a Öğrencilerden Oyun Alanı Sorusu.

YÖREDEN HABER 17.04.2014 19:38:08 10 0
Öğrenciler Başkan
Rize Vakıflar İlköğretim Okulu ve İstiklal İlköğretim Okulunun minik öğrencileri  Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP'ı makamında ziyaret ettiler.

            Vakıflar İlköğretim Okulu ve İstiklal İlköğretim Okulu  öğrencileri sınıf öğretmenleri eşliğinde Rize Belediyesine yapmış oldukları ziyarette Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP tarafından makamda çikolata ve meyve suyu ile ağırlandı. Makamında minik ziyaretçilerini  karşılayan Başkan Reşat KASAP çocukların merak ettiği konularda yöneltmiş olduğu soruları yanıtsız bırakmadı. Öğrenciler arasından gelen 'Çocuklar için oyun alanı yapmayı düşünüyormusunuz..?' sorusu üzerine Başkan KASAP' tan yanıt gecikmedi. 

            Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat  KASAP minik öğrencinin sorusuna şöyle cevap verdi.  ' Rize'de hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projelerimiz arasında  siz çocuklarımız için  güzel bir sosyal donatı merkezi oluşturmayı düşünüyoruz. Uygun bir alan tespiti sonrasında sizler için oluşturacağımız Harikalar Diyarın da boş vakitlerinizi eğlenceye dönüştüreceksiniz' dedi.
            Ziyaret sonunda Başkan KASAP, kendisini ziyarete gelen minik öğrencileri eli boş çevirmeyerek onlara Çikolata ve Meyve suyu ikramında bulundu.
                         

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı