OFF-ROAD KULÜBÜ’NDEN ANLAMLI BİR ETKİNLİK

OFF-ROAD KULÜBÜ’NDEN ANLAMLI BİR ETKİNLİK

YÖREDEN HABER 5.03.2019 13:16:46 36 0
OFF-ROAD KULÜBÜ’NDEN ANLAMLI BİR ETKİNLİK

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Offroad Kulübü Çocuk Evlerinde kalan öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Artvin Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ile Artvin Offroad Kulübü tarafından düzenlenen gezi programında Çocuk Evlerinde kalan öğrencinler arazili araçlarla Şavşat Karagöl’e çıktı.

Kış mevsiminde beyaz örtüsüyle ziyaretçilerini büyüleyen Şavşat Karagöl, gölün buz tutmasıyla da ayrı bir heyecan sunuyor.

Artvin merkeze 85 kilometre uzaklıkta olan Şavşat Karagöl’e Offroad araçlarıyla çıkan çocuklar unutulmaz anlar yaşayarak mutlu bir gün geçirdiler.

Kızak yarışı ve halat çekme yarışları gibi çeşitlik etkinlilerle de doğanın yanı sıra karın tadını doyasıya çıkaran çocuklar Offroad kulübü üyelerine teşekkür ettiler.

Artvin Offroad Kulübü Başkanı Murat Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada sosyal etkinlikleri sürekli yaptıklarını belirterek bu günleri Çocuk Evlerinde kalan çocuklara ayırdıklarını söyledi.

Yılmaz; ”Artvin Offroad Kulübü olarak bugün yine bir sosyal etkinlik yaptık. Bugün ki sosyal etkinliğimiz de Artvin Çocuk Evlerimizi buraya getirdik. Yaklaşık 35 çocuğumuzla birlikte 16 tane 4 x 4 aracımızla karlı yollar da zorlu mücadelemizle Karagöl’e ulaştık. Çocuklarımızla burada kızak yarışı, halat çekme yarışı yaptık. Bu tarz etkinlikleri sık sık yapıyoruz. Bizlere bu faaliyeti yapmamızda destek olan kurum yetkililerine ve Artvin Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocatepe’ye teşekkür ederiz.” dedi.

Artvin Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Görevlisi Serap Özer ise, düzenlenen etkinlikten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade edecek şunları söyledi: “Bugün çocuk evleri ve kurumumuzda bulunan çocuk hakları il komiteleri üyeleriyle beraber Artvin Offroad Kulübü’nün bize tanıdığı bu imkânlarla doğa gezisi planladı ve çocuklarımızla birlikte çok keyifli bir gün geçirdik. Doğa cenneti olan bu Karagöl bölgemizi gördük. Heyecanlı, keyifli ve eğlenceli bir gün geçirme şansı yakaladık. Daha önce böyle bir deneyimimiz yoktu offroad kulübü arkadaşlarımız bize gerçekten farklı deneyim yaşattılar ilk defa böyle bir deneyimimiz oldu çocuklarda bundan keyif aldılar macera dolu güzel bir gün oldu.”

Çocuk evlerinde kalan Sibel Bayan ise Artvin offroad kulübüne bu geziyi düzenledikleri için teşekkür ederek ilk defa arazili araçlara binmemin heyecanını yaşadıklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI