Nusret Bayraktar Pazar'da önemli mesajlar verdi

Pazar AK Parti İlçe teşkilatında Bayramın 2.günü yapılan Bayramlaşma merasimine Rize Milletvekili Nusret Bayraktar,Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve Partililer ile vatandaşlar katıldı.

YÖREDEN HABER 29.07.2014 14:34:11 209 0
Nusret Bayraktar Pazar
 Pazar Ak Parti İlçe teşkilatında düzenlenen Bayram törenine Rize Milletvekili Nusret Bayraktar,Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu,Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa,AK Parti Pazar İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu ve kalabalık bir partili grubu vatandaşlar ile bayramlaşma yaptılar.Burada konuşma yapan Rize Milletvekili Nusret Bayraktar şunları söyledi:

'Şu anda Pazar İlçe teşkilatımızın Bayramlaşma merasiminin bir bölümüne Çaykur Genel Müdürümüz İmdat Sütlüoğlu ile iştirak etmiş bulunuyoruz.

Biraz önce Ardeşen'de Bayramlaşma yaptık.Şu an Pazar,daha sonra Çayeli ve Rize'de bayramlaşma törenlerine katılacağız.Geleneksel hale gelen bayram kutlamalrımızdan birisini yapıyoruz.

Yüce Allah'a hamd ediyorum ki,evveli rahmet,ortası mağfiret ve sonu günahlardan kurtuluş olan Ramazan bayramını idrak edip Bayrama kavuştuk.İsaril'in Filistin'e saldırıları islam ve insanlık adına üzüntü verici bir durumdur.Suriye'de Dünyanın bütün bölgelerinde özellikle,müslüman camiada yaşananlar sadece inanmayanların değil,müslmanların da kendi aralarında birlik ve beraberlik haline olmayışılarından kaynaklanıyor.

Mevlam tüm müslüman ülkelere ve memleketimize şuur versin.Mevlam bu tip zülümlerden kurtarsın.Gerçek bayramlara ulaşmamızı nasip etsin.Bayram sonrasında onbir gün sonra ilk kez gerçekleştirilecek olan halkın oyu ile Cuhhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak.Adeta yarı devlet başkanı seçilecek.

Cuhmurbaşkanları adaylarımıza baktığımızda,yurt içi ve yurt dışında çalışan ve hal edenin,şer odaklarının engellemesine rağmen birinci turda yüzde 60 oy oranı ile sayın başbakanımız ve heşmerimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi gerçek bayram olacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Siirt'ten aday olduğu dönemde damadı olduğu Siirt halkının yüzde seksenbeş oyunu alarak Siirt tarihinde görülmemiş bir birlikteliği Siirtli'ler gerçekleştirdiğine göre Rizeli bir başbakan ve hemşerimiz,Rizeli hemşerilerimizin de başka alternatif adayı olmaması nedeniyle,yurt dışından ithal veya,doğu kökenli etkin grupların desteklediği adaylara değil % 90-95 oyla Rize-Pazar-Çayeli-Ardeşen ve diğer ilçeleri yarışarak en büyük oyla seçmesi gerekir.

Dün İstanbul'dan aldığım habere göre bize çok büyük görevler düşmektedir.Beyoğlu teşkilatı diyor ki biz Rizeyi geçeceğiz.Birinci olacağız haberiniz olsun.Ona göre çalışın.'



kaçkar53.com paylaşan: ogunuzun
Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI