Nurettin İnce'nin yükü arttı

Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği başkanlığına seçildi.

YÖREDEN HABER 7.07.2014 08:26:18 16 0
Nurettin İnce
6 ili kapsayan Trabzon Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğine Rize ilini temsilen 3. seçilen Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, yapılan görev dağılımında Tarım kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği Yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Nurettin İnce Başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ömer Çalış - Giresun, Mehmet Güner - Trabzon, Şaban Keçeci – Artvin, Bahattin Köroğlu – Bayburt, Muzaffer Fettahoğlu – Gümüşhane, Hacı Ali Bektaşi – Giresun.

Denetleme kurulu da Halit Zengin – Trabzon ve Veli Kol – Giresun olarak belirlendi.

Görev dağılımı yapıldıktan sonra başkanlığa seçilen İnce yaptığı konuşmada, “Yapılan seçimler sonucunda yönetim kuruluna seçilmem ve yönetici seçildikten sonra kurumda başkanlık görevini şahsıma layik görerek beni destekleyen tüm yönetim kurulu üyesi ve delege arkadaşlarıma, ayrıca bölgemize katkılarını esirgemeyen ve 16 bölge içinde ayrı bir yerimiz olduğunu hissettiren Başta Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürümüz Abdullah Kutlu bey ve ekibine, Trabzon Bölge Birliği Bölge Müdürümüz Süleyman Kurt ve ekibine teşekkür ediyorum. Geçmiş yıllarda Trabzon bölge olarak ilklere imza attık. Bu dönemde de güzel projeler üreterek çiftçimizin yüzünü güldüreceğimize inanıyorum. Bölgemizin olmazsa olmazları çay, fındık ürünleri olup kivinin gelişmesi, hayvancılığın gelişmesi için çabalarımız sürecek. Likapa (Yaban Mersini) ile ilgili güzel çalışmalar yaparak çiftçimizin yüzünü güldüreceğiz. Kurum olarak 151 yıllık bir geçmişe sahip olup kurumsallaşmış Türkiye’nin güçlü kurumlarından biriyiz. Bundan sonra da çalışmalarımızı aynı sorumluluk çerçevesinde sürdüreceğiz.” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı