Necmettin Bilal Erdoğan RTE Üniversitesinde Söyleşi Gerçekleştirdi

RTE Üniversitesi tarafından düzenlenen “Yeni Türkiye ve Gençlik” konulu söyleşi Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Programa konuşmacı olarak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üy

YÖREDEN HABER 2.03.2018 10:35:53 29 0
Necmettin Bilal Erdoğan RTE Üniversitesinde Söyleşi Gerçekleştirdi

Söyleşi başlamadan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza KAVAKÇI KAN ile TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi Necmettin Bilal ERDOĞAN Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler ve Üniversitenin şeref defterini imzaladılar. Rektörümüz daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza KAVAKÇI KAN’a Üniversitenin şilti takdim etti.

Rektörlük makamındaki ziyaretin ardından söyleşi için Üniversite Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’a geçildi.

Söyleşiye, dünya genelinde haksızlıkları ve zulümleri sonlandırma noktasında çalışmalar yaptıklarını ifade ederek başlayan Necmettin Bilal ERDOĞAN, 'Dünyada süren haksızlıkları giderme ve dünyada devam eden zulümleri sonlandırma noktasında etki edebilen bir Türkiye hayaline çalışıyoruz. Bunu yaparken kesinlikle değerlerimize küfür ederek, inançlarımızdan uzaklaşarak, geçmişimizi silerek veya reddederek ve ecdadımızın birikimini görmezden gelerek değil, bunun böyle olmayacağını iddia ederek gayret veriyoruz.” dedi.

ERDOĞAN, son on beş yıldır; dünyanın en büyük projelerini hayata geçiren, sınırının ötesinde çok ciddi askeri operasyonlara girişen, “Dünya beşten büyüktür.” diyerek 2. Dünya Savaşı sonrası kurulmuş olan haksız düzene bayrak kaldıran bir Türkiye olduğunu ifade etti.

Meclisi Mebusan'da, 'Amerikan mandasını mı kabul edelim? İngiliz mandasını mı kabul edelim?' diyen zihniyetin devamının bugün de olduğunun altını çizen ERDOĞAN, “Dün 28 Şubat'tı. O zihniyet 28 Şubatı gerçekleştiren zihniyetin ta kendisi. O zihniyet devrim arabalarına takoz koyan, o projelerin batmasını temin zihniyettir. Ve o zihniyet Türkiye'yi ele rezil eden zihniyettir. Bizler bu zihniyetle mücadele ediyoruz ve on beş yıldır bitirilme noktasında da ciddi mesafe aldığımızı inanıyorum.” diye konuştu.

ERDOĞAN, “Allah'tan bizdeki darbe girişimini kimin yaptığı ortada, kimin desteklediği çok açık ortada ama saklayamıyorlar. Dünyanın çeşitli yerlerinde yapılan askeri darbelerin birçoğunda batı medeniyetinin, egemen güçlerin hep parmağının olduğunu bugün çok iyi biliyoruz.” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Gençlere zamanın kıymetini bilmeleri ve ona göre kendilerini yetiştirmeleri gerektiğini de hatırlatarak yeni Türkiye yolunda tavsiyelerde bulunan ERDOĞAN, konuşmasının ardından öğrencilerin sorduğu soruları yanıtlayarak söyleşisini tamamladı.

Söyleşinin sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN günün anısına TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu üyesi Necmettin Bilal ERDOĞAN’a hediye takdim etti.

Programa, Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza KAVAKÇI KAN, Rize Belediye Başkanı Reşat KASAP, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal SEKÜCÜ, Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Vali Yardımcısı Dr. Emre NEBİOĞLU, Vali Yardımcısı Vekili Selçuk KÖKSAL, Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ, Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan DEDEBAĞI, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat SÜTLÜ, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet KAZANCI, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet ERDOĞAN, STK temsilcileri, Üniversite yöneticileri, dekanları, akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı