MÜSİAD Genel Merkezi’nden Yangın Bölgesi’ne Maddi Destek

MÜSİAD Genel Merkezi’nden Yangın Bölgesi’ne Maddi Destek

YÖREDEN HABER 25.03.2021 11:51:57 31 0
MÜSİAD Genel Merkezi’nden Yangın Bölgesi’ne Maddi Destek

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin MÜSİAD İl Temsilcilik Başkanlığı geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında büyük hasar gören Yusufeli ilçesi Dereiçi Köyü’ne ziyarette bulundu. MÜSİAD Temsilcilik İl Başkanı Celal Öztürk, genel merkezinde Yusufeli Dereiçi Köyü’nde yangından etkilenen köylülere destek için açılan hesap numarasına maddi yardımda bulunacağını ve MÜSİAD olarak Dereiçi Köyü’nün ve köylülerinin yanında olduklarını ifade etti.

Artvin MÜSİAD İl Temsilcilik Başkanı Celal Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Hilmi Akın ve Zafer Yerli ile birlikte geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında büyük hasar meydana gelen Yusufeli ilçesinin Dereiçi Köyü’ne destek ziyareti gerçekleştirdi. Yusufeli ilçesi Dereiçi Köyü’ne giderek buradan yangın ile ilgili bilgi alan ve köylülerin dertleri ve sorunlarına ilişkin istişarelerde bulunan MÜSİAD Artvin Temsilcilik Başkanı Celal Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, devletin yangının yarasını sarmak için tüm gücüyle burada olduğunu, bir sivil toplum kuruluşu olarak da kendilerinin de maddi ve manevi olarak köylünün yanlarında olacaklarını belirttiler. Yangında 30 bina ile 56 hanenin tamamen kullanılmaz hale geldiğini bildiklerini söyleyen Celal Öztürk, köylünün öncelikli ihtiyaçlarına ilişkinde bilgi aldıklarını ve yaraların sarılması için ellerinden geleni yapmak istediklerini vurguladı. Köylülerle bir süre sohbet eden MÜSİAD Başkanı Celal Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, yanan evlerin bulunduğu bölgeye de giderek bir dizi incelemelerde bulundu. Zararın boyutunun büyük olduğunu ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve Türk halkının bu yarayı kapatabilecek güçte bulunduğunun altını çizen Öztürk, köylülere geçmiş olsun temennisinde bulundu.

MÜSİAD Temsilciliği’nden Kaymakam Özdemir’e Ziyaret

Artvin MÜSİAD İl Temsilcilik Başkanı Celal Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Hilmi Akın ve Zafer Yerli, Dereiçi Köyü’ndeki incelemelerini tamamladıktan sonra Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir’i ziyaret ederek bir süre görüştüler. Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, Dereiçi Köyü’nde meydana gelen yangında büyük çapta maddi hasarın meydana geldiğini ve devletin tüm kurumları ile birlikte köylünün yanında olduğunu gösterdiğini belirtti. Meydana gelen yangında hasar gören yerleri ayrıntılı bir şekilde incelediklerinin altını çizen Kaymakam Özdemir, köy halkına devletimizin tüm imkânlarının Dereiçi halkı için seferber edildiğini, köyün en kısa sürede eski haline getirileceğini söyledi. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yanı sıra bir çok sivil toplum kuruluşunun da Yusufeli Dereiçi Köyü sakinlerinin yardımına koştuğunu hatırlatan Özdemir, hep birlikte el ele vererek bu yarayı kapatacaklarını sözlerine ekledi ve MÜSİAD Artvin Temsilcilik Başkanı Celal Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın ve Yönetim Kurulu üyelerinin selamlarını ve geçmiş olsun temennilerini Dereiçi Köylülerine ve Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir nezdinde tüm Yusufeli halkına iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerinin altını çizen Celal Öztürk, MÜSİAD’ın maddi ve manevi olarak Dereiçi Köyü’nün yanında olduklarını vurguladı.

Artvin MÜSİAD İl Temsilcilik Başkanı Celal Öztürk’te bu vesile ile Yusufeli Dereiçi halkına ve Yusufeli’ne geçmiş olsun temennisini yineledi ve MÜSİAD Genel Merkezi olarak Dereiçi Köyü için açılan yardım kampanyasına maddi destekte de bulunacağını sözlerine ekledi.

Ziyaret bir süre karşılıklı görüş alışverişinin ardından son buldu. Ziyaretin ardından MÜSİAD Artvin Temsilciliği heyeti Artvin’e geriye döndü.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı