Mor ve Ötesi şarkıları

Ülkemizde 1995 yılında kurulan mor ve ötesi grubu Türk alternatif rock müzik gurubudur.

YÖREDEN HABER 18.08.2013 11:34:34 68 1
Mor ve Ötesi şarkıları

Mor ve Ötesi şarkıları

 

Ülkemizde 1995 yılında kurulan mor ve ötesi grubu Türk alternatif rock müzik gurubudur. İlk albümleri olan şehir ismini verdikleri albümleri ile sevenleri oluşmaya başlamıştır. Sevenlerinin gösterdiği ilgi sayesinde mor ve ötesi şarkıları unutulmaz olmayı başarmıştır.

 

2008 yılında eurovision şarkı yarışmasında kendi besteledikleri şarkı ile katılan grup ülkemizi temsil etmeyi başarmıştır. En son albümlerini 2016 yılında çıkaran grup bu albümüne melekeler ölmez adını vermiştir.

 

Mor ve Ötesi mp3 indir

 

Özellikle rock seven gençlere hitap eden grup için ve şarkıları için seçeneği ile şarkılarına ulaşmak mümkündür. Mor ve Ötesi’nin unutulmaz şarkılarını her zaman dinlemek istiyorsanız, mp3 indir uygulamaları mükemmel bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sayede internetin bulunduğu hemen her ortamda bu gruba ait tüm şarkılara ulaşmak mümkün olmaktadır. Bu durum Mor ve Ötesi severlerini memnun eden bir durum olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Mor ve Ötesi albümleri

 

İlk albümlerini 1996 yılında çıkaran grup düzenli olarak çalışmalarda bulunmuş ve albüm çıkarmayı başarmıştır. 2016 yılında çıkardıkları Mor ve Ötesi albümleri arasında en dikkat çeken albüm ise 20. Yıl özel plağı olan dünya yalan söylüyor isimli albümleri olmuştur.

 

Bu albüm grubun kuruluşunun 20. Yılına özel oluşturulmuş ve çok beğenilmiştir. Günümüzde hala konserlerine devam eden grubun mart ayı içerisinde en erken konseri 29 Mart’ta İzmir’de düzenlenecek konseridir.

 

 

1.
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 
8.
 
9.
 
10.
 
11.
 
12.
 
13.
 
14.
 
15.
 
16.
 
17.
 
18.
 
19.
 
20.

 

           

 


Anahtar Kelimeler:
muzaffer TONYALI...
18.08.2013 13:05:51
sorunlara güzel değinilmiş ...milletvekilleri ne iş yapar..geldiklerinde gülümseyeceklerine sert tavır koysunlar nihayetinde onlar vekil asıl olan halk...balık ,muhlama fotoğraflarıyla bu işler olmaz..yerel nuhabirler'de gereğini yapsınlar..gönüllerini hoş tutacak sözler değil nefislerini darlatacak sorular sorsunlar...bakan,milletvekili bürokrat gelmiş haberciliği olmaz.. tramvay ,köprü, duble yol istenmiyor sadece teleferik,turizmi canlandıracak detaylar...ayderimiz'e sahip çıkalım sıradan bir yer değil...millet çöl'ün reklamını yapıyor biz yeşilliğimizle sınfda kalıyoruz...

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI