MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK VE ANLAMLI ZİYARET

MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK VE ANLAMLI ZİYARET

YÖREDEN HABER 12.05.2019 10:13:28 27 0
MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK VE ANLAMLI ZİYARET

Bölük Komutanlığını ve Jandarma Trafik ekiplerini ziyaret ettiler.

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Trafik haftası nedeniyle Şavşat Çiçek Nene Anaokulu öğrencileri İlçe Jandarma Bölük Komutanlığını ve Jandarma Trafik ekiplerini ziyaret ettiler.

Çiçek Nene Anaokulunun 5-6 yaş grubu öğrencileri Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Jandarma Bölük Komutanlığını ve Jandarma Trafik Komutanlıklarını ziyaret ederek büyük bir farkındalık oluşturdular. Okulun 18 Minik öğrencisi Okul Müdürü Sevinç Yılmaz ve sınıfın öğretmeni Züleyha Gül ve bazı öğrenci velileri ile birlikte Şavşat İlçe Jandarma Bölük Komutanlığını ziyaret etti. Minik öğrenciler İlçe Jandarma Komando Bölük Komutanı Teğmen Mustafa Eroğlu ve Trafik ekiplerince kapıda karşılandılar.

Jandarma Komando Bölük Komutanı Teğmen Mustafa Eroğlu ile birlikte makama çıkan minik yüreklere çeşitli yiyecekler ikram edildi. Jandarma Trafik Komutanlığı ekiplerince hazırlanan broşürler minik öğrencilere dağıtılırken Komando Bölük Komutanı Mustafa Eroğlu öğrencilerle sohbet ederek onların anlayabileceği bir dil ile Jandarmayı ve trafik konularında çeşitli bilgiler sundu. Oldukça neşeli bir şekilde devam eden sohbet sonrası minik öğrenciler Jandarma ve Komandoya ait araçlara binerek kısa bir şehir turu attılar.

İlçe Jandarma Trafik Komutanlığı ekipleri de trafik kuralları hakkında bilgiler vererek, 'Trafik kazaları toplumun her kesimi etkilemekte ve insanlarımızın can güvenliğini tehdit etmektedir. Her yıl binlerce insanımız hayatını kaybetmekte, sayıları yüz binleri bulan insanımız yaralanmakta ve sakat kalmaktadır. Trafik kazalarının önlenmesine yönelik katkıda bulunmak amacıyla dünyada olduğu gibi ülkemizde de Mayıs ayının ilk haftası Kara Yolları Trafik Güvenliği Günü olarak değerlendirilmektedir' dedi.

Ekipler, Trafik Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerle trafik bilincinin çocuk yaşlarda tanınmasını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Öğrenciler jandarma ekiplerine sevgi gösterisinde bulunurken, ziyaret hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı