MİNİK KOMANDOLARDAN ANLAMLI BAĞIŞ

Minik komando ve mehteranlar, Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı Makamında ziyaret ederek, Mehmetçiğe destek için kendi aralarında biriktirdikleri paraların toplandığı kumbarayı Vali Bektaş’a sundular.

YÖREDEN HABER 23.03.2018 07:19:57 11 0
MİNİK KOMANDOLARDAN ANLAMLI BAĞIŞ

Kalkandere İlçe Müftülüğü bünyesinde oluşturulan 4-6 yaş grubu Kur-an Kursu öğrencileri, İlçe Müftüsü Özkan Çelik ve İl Müftüsü İsmail Yalçın eşliğinde Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı Makamında ziyaret etti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin komando üniformaları ve mehteran kıyafetleri giyen 12 öğrenci, ziyaret esnasında kendi aralarında topladıkları ve Mehmetçik Vakfına bağışlanmak üzere oluşturdukları kumbarayı Vali Bektaş’a teslim ettiler.  

Minik komandolar daha sonra Afrin’de yürütülen ‘Zeytin Dalı’ operasyonunda ve bölücü örgütlere karşı yürütülen operasyonlarda görev alan abilerinin başarılı olmaları için dualar ettiler.

Vali Bektaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Türk milleti tarih boyunca 7’den 70’e birlik ve beraberlik içinde yaşamıştır. Bu birlik ve beraberliğimizin en büyük örneklerini Çanakkale Zaferi ve Milli Mücadele esnasında bütün dünyaya gösterdik. Vatanın bölünmez bütünlüğü için liselerde öğrenim gören öğrencilerimiz cepheye koşmuş ve maalesef bazı liselerimiz o yıllarda hiç mezun verememişlerdir. Bugünde aynı ruhtan ilham alan çocuklarımız Mehmetçiğe destek olabilmek için kendi aralarında oluşturdukları kumbara ile yüreklerini ortaya koymuştur. Bu çok anlamlı bir bağış” dedi ve minik komandolarla bir müddet sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.Rize Valiliği


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı