MİLLİ PARKLAR TOPLANTISI YAPILDI

MİLLİ PARKLAR TOPLANTISI YAPILDI

YÖREDEN HABER 14.07.2019 18:52:00 26 0
MİLLİ PARKLAR TOPLANTISI YAPILDI

Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar 12.Bölge Müdürlüğü 2019/2 Şube Müdürleri “Yatırım Değerlendirme toplantısı” Rize 12. Bölge Müdürlüğü merkezinde gerçekleştirildi.

Hayati Akbaş

RİZE-Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar 12.Bölge Müdürlüğü 2019/2 Şube Müdürleri “Yatırım Değerlendirme toplantısı” Rize 12. Bölge Müdürlüğü merkezinde gerçekleştirildi. Aralarında ilimiz Artvin Şube Müdürlüğü’nün de bulunduğu illerin katılımıyla gerçekleştirilen 12. Bölge Müdürlüğü 2019/2 Şube Müdürleri toplantısında Artvin’deki milli parklarda masaya yatırıldı.

Toplantıda, 2019 yılı yatırım programı kapsamında devam eden çalışmalarla birlikte genel ve güncel konular da görüşülerek değerlendirildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12.Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürü Ahmet Usta başkanlığında Rize Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda 10 Temmuz 2019 günü gerçekleştirilen ‘Değerlendirme Toplantısına’, Bölge Müdür Yardımcı Murat Kefelioğlu ile birlikte Bölge Müdürlüğü Merkez Şube Müdürleri ve Rize, Artvin, Trabzon, Gümüşhane, Giresun İl Şube Müdürleriyle ilgili teknik elemanlar katıldı.

Yapılan toplantıda, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12.Bölge Müdürlüğü tarafından Bölge Müdürlüğü sorumluluk kapsamında bulunan illerde yapılan/gerçekleştirilen yatırımlar ve yapılması planlanan yatırım/projeler değerlendirilerek bilgilendirmeler yapıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI