MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK RİZE’DE

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK RİZE’DE

YÖREDEN HABER 30.11.2018 16:08:59 22 0
MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK RİZE’DE
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bir dizi incelemelerde bulunmak ve 81 il milli eğitim müdürünün katılıyla gerçekleştirilen '2023 Eğitim Vizyonu Uygulama Çerçevesi Toplantısı'na katılmak üzere Rize’ye geldi.
Bakan Selçuk, programının ilk bölümünde Rize Sosyal Bilimler Lisesinde incelemelerde bulundu ve burada öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra '2023 Eğitim Vizyonu Uygulama Çerçevesi Toplantısı'nın gerçekleştirileceği otele geçerek otelin önünde kendisine çiçek hediye eden öğrencilerle 'Sizler de birer çiçeksiniz' diyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Öğrenciler arası ulusal resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin eserlerinin yer aldığı sergiyi gezen Selçuk, çocuklarla bir süre sohbet etti.
Bakan Selçuk, daha sonra 81 il milli eğitim müdürünün iştirakiyle gerçekleştirilen '2023 Eğitim Vizyonu Uygulama Çerçevesi Toplantısı'na katıldı.
Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve 02 Aralık’a kadar devam edecek olan toplantının açılışına; Vali Kemal Çeber, Belediye Başkanı Reşat Kasap, Milli Eğitim Bakan Yardımcıları İbrahim Er ve Mahmut Özer, bakanlık birim amirleri ve diğer ilgililerin de katıldı.Valilik

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI