MİLLETVEKİLLERİNDEN ALİM'E TEBRİK ZİYARETİ

Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekli Hayatı YAZICI, Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Rize Milletvekili Osman Aşkın BAK ve Ak Parti Rize İl Başkanı İshak ALIM'le birlikte, Çaykur Genel Müdürlüğ

YÖREDEN HABER 18.01.2021 11:41:50 33 0
MİLLETVEKİLLERİNDEN ALİM
HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
Ak parti Rize Kadın Kolları 6. Olağan Kongresini gerçekleştiren, Ak Parti Rize İl Teşkilatı, Merkez İlçe Teşkilatı ve Gençlik Kolları Teşkilatlarıyla birlikte çalışmalarını sürdüren, Rize Milletvekilleri YAZICI ve BAK'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın tensipleriyle Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan Yusuf Ziya ALİM'e gerçekleştirdikleri hayırlı olsun ziyaretine, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Burak AK, Rize Ticaret Borsa Başkanı Mehmet ERDOĞAN'da hazır bulundu. Türkiye genelinde devam eden Ak Parti İl Kongreleri seçimleriyle Türkiyenin değişik illerinde çalışmalarını sürdüren, Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed AVCI Rize dışında çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı ALİM, Çaykur'un kuru çay satışları başta olmak üzere, 2020 yılında gerçekleşen verimli ve bir o kadar da tasarruflu ve üreticilerin pandemi koşulları altında oldukça huzurlu bir kampanya geçirdiklerini ifade etti. ALİM; Çayda kalitenin ve verimliliğin bu sezonda artarak devam etmesi noktasında 2021 yılı yaş çay kampanyası hazırlıklarına şimdiden bütün çay fabrikalarında, bakım ve onarım çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, bu ziyaretten şahsım ve teşekkül mensuplarımız olarak teşekkürlerimi sunuyorum diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı